به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، حزب جمهوریخواه خلق ترکیه «اردوغان توپارک» را به عنوان نامزد مورد نظر خود برای ریاست مجلس معرفی کرد. توپارک سابقه حضور در کابینه ترکیه به عنوان وزیر ورزش و جوانان را دارد.
در همین رابطه حزب حاکم عدالت و توسعه «بینالی ایلدریم» نخست وزیر سابق ترکیه را به عنوان نامزد مورد نظر خود برای ریاست مجلس ترکیه معرفی کرده است.
در انتخاباتی که در تاریخ ۲۴ ژوئیه در ترکیه برگزار شد و براساس نتایج نهایی اعلام شده توسط شورای عالی انتخابات ترکیه حزب عدالت و توسعه با کسب ۴۲.۵۰ درصد از آراء در رتبه اول انتخابات پارلمانی قرار گرفت.
براساس این آمار حزب حاکم ۲۹۳ کرسی، حزب جمهوریخواه خلق ۱۴۶ کرسی، حزب دموکراتیک خلق ۶۷ کرسی، حزب جنبش ملیگرا ۵۰ کرسی و حزب خوب ۴۴ کرسی به دست آوردهاند.
نظر شما