پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ تیر ۱۳۹۷، ۷:۲۱

معاون وزیر بهداشت به مهر خبر داد؛

انتشار اطلاعات دریافت کنندگان ارز دارو و تجهیزات پزشکی

انتشار اطلاعات دریافت کنندگان ارز دارو و تجهیزات پزشکی

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، از بانک مرکزی خواست اطلاعات کامل دریافت کنندگان ارز دولتی دارو، مواد اولیه و ملزومات پزشکی به این سازمان منعکس شود.

دکتر غلامرضا اصغری، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: از بانک مرکزی خواسته ایم فهرست کامل شرکت های دریافت کننده ارز دولتی برای تامین مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی را در اختیار این سازمان قرار دهد.

وی افزود: با توجه به ضرورت تعیین وضعیت شرکت های معرفی شده از سوی سازمان غذا و دارو به بانک مرکزی برای تخصیص و دریافت ارز دولتی و گشایش اعتبار بانکی، به گزارش دقیق بانک مرکزی مبنی بر اینکه کدام شرکت ها در چه مرحله ای از فرآیند تخصیص ارز و گشایش اعتبار و واردات قرار دارند، نیازمندیم.

معاون وزیر بهداشت، ادامه داد: بر این اساس از بانک مرکزی خواسته شده است آخرین وضعیت و فهرست شرکت های دریافت کننده ارز دولتی جهت واردات مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی را در اختیار سازمان غذا و دارو، قرار دهد.

کد خبر 4345260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha