پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ تیر ۱۳۹۷، ۱۷:۲۳

متولیان فرهنگی در حوزه حجاب به درستی کار نکرده اند

متولیان فرهنگی در حوزه حجاب به درستی کار نکرده اند

تبریز- باید قبول کنیم در حوزه حجاب کار فرهنگی صحیحی انجام نشده و متولیان فرهنگی کشور که وظایف ذاتی در این حوزه دارند به درستی کار نکرده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع حجاب یکی از دغدغه های بانوانی است که در چهارچوب های دینی و قانونی کشور خود را ملزم به رعایت آن می دانند.

در حالی که برخی از بانوان آن چنان که شایسته است خود را مقید به رعایت پوشش و حجاب ملزم نمی کنند و این موضوع باعث ایجاد آسیب هایی در جامعه شده است‌.

برگزاری جلسات و نشست های مختلف در جهت طرح دغدغه ها و اسیب های حوزه ججاب و پوشش با هدف شناخت این آسیب ها برگزار می گردد.

البته برگزاری این نشست ها اگر راهکارها، ازتاب و خروجی مفیدی داشته باشد می تواند مفید و موثر واقع شود.

یکی از نشست هایی که در این زمینه برگزار شد نشست ظهر پنج شنبه هم‌اندیشی حجاب، رسانه و فضای مجازی بود که به همت بسیج رسانه آذربایجان شرقی در تبریز برگزار شد.

حجاب در جامعه ما از افراط و تفریط آسیب دیده است

زهرا ساعی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در نشست هم‌اندیشی حجاب، رسانه و فضای مجازی گفت: موضوع حجاب یک فریضه دینی است که نمی توان بر اساس اجتهاد و فتوا تغییری در آن صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه در حال گذر از سنت به مدرنیته هستیم اظهارداشت: در این جامعه موضوع حجاب از افراط و تفریط آسیب دیده و در این میان این موضوع از رسانه تاثیر گرفته  است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که آیا فرهنگ جامعه بر رسانه موثر است یا رسانه ها در فرهنگ جامعه تاثیر گذار هستند افزود: بدون شک این دو موضوع جدا از هم نیستند و نمی توان نقش رسانه ها را در پذیرش یا عدم پذیرش موضوع حجاب و پوشش انکار کرد. هر چند که این موضوع نیاز به بررسی دقیق تر دارد.

وی بروز برخی رفتارها در حوزه حجاب و پوشش بانوان در جامعه را کلیشه ای ذکر کرد و افزود: چنانچه در برخی مجالس عنوان می شود به نظر می رسد رفتارهای  کلیشه‌ای در موضوع حجاب وجود دارد در حالیکه رسانه یک عرصه برای بازنمایی تصویر صحیح از زنان است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با تاکید بر استفاده مثبت از عنصر رسانه در جهت تحقق اهداف تعیین شده  تاکید کرد:  در حوزه حجاب باید استفاده مثبت از فرصت‌ها و ظرفیت رسانه باید  داشته باشیم 

ساعی با اظهار ناراحتی از اینکه در حوزه پوشش و حجاب متولیان فرهنگی جامعه کار خاصی انجام نداده اند اظهار داشت: باید بپذیریم در حوزه حجاب کار فرهنگی صحیحی انجام نشده و متولیان فرهنگی کشور که وظایف ذاتی در این حوزه دارند به درستی کار نکرده‌اند

وی با اشاره به وجود شکاف اعتقادی در بین جوانان و خانواده هایشان در طی سال های اخیر ادامه داد: متاسفانه سلطه رسانه ها به گونه ای شده است که باعث به وجود آمدن برخی تضادها و شکاف ها در بین جوانان و خانواده ها شده و در این میان با وجودی که چهار دهه از انقلاب اسلامی سپری شده است نتوانسته ایم ساختار انقلاب را به گونه‌ای برای جوانان تبیین کنیم که با ما همراه شوند.

کد خبر 4351588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha