پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۰:۴۲

مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی:

نظارت دقیق بر قیمت کالاهای مصوب ستاد تنظیم بازار در دستورکار باشد

نظارت دقیق بر قیمت کالاهای مصوب ستاد تنظیم بازار در دستورکار باشد

اراک- مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نظارت کامل و پیگیرانه بر قیمت کالاهای مصوب ستاد تنظیم بازار داشته باشد.

محمود نعمتی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار استان مرکزی مقرر شد که سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نظارت بیشتر بر قیمت کالاهای مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور که در استان عرضه می شود داشته باشد و بر اساس همان مصوبات عمل کند.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی افزود: در خصوص گوشت قرمز هم که وارداتی است، قرار شد پیگیری لازم صورت گیرد که به طور مستقیم از مرز وارد استان مرکزی شود تا به راحتی بتوانیم در سطح استان توزیع کنیم.

نعمتی خاطرنشان کرد: امسال تاکنون حدود ۹۳ تن گوشت قرمز به استان وارد شده که بیش از این میزان، مورد نیاز مردم استان مرکزی است، بنابراین قرار شد با پیگیری های لازم این مقدار افزایش پیدا کند.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی ادامه داد: همچنین مقرر شد برای شبکه توزیع گوشت قرمز وارداتی جلسه کارشناسی برگزار شود که در زمینه توزیع مشکل بروز نکند. علاوه بر گوشت قرمز، هم اکنون حدود دو هزار تن گوشت منجمد مرغ نیز در سردخانه ها موجود است.

وی خاطرنشان کرد: برخی از اصناف به دلیل سود پایین و بالا بودن هزینه نگهداری، انگیزه ای برای توزیع گوشت منجمد مرغ ندارند، به همین سبب قرار شد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با همکاری اتاق اصناف استان مرکزی برای توزیع گوشت مرغ منجمد در فروشگاه های زنجیره ای وارد عمل شوند.

کد خبر 4371926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha