رایزنی «حکیم» و «فؤاد حسین» درباره پرونده انتخاب رئیس جمهوری عراق

رایزنی «حکیم» و «فؤاد حسین» درباره پرونده انتخاب رئیس جمهوری عراق

رهبر جریان حکمت ملی عراق با «فؤاد حسین» نامزد حزب دموکرات کردستان برای تصدی پست ریاست جمهوری، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر اطلاع رسانی حکمت ملی، «فؤاد حسین» نامزد حزب دموکرات کردستانی برای تصدی پست ریاست جمهوری عراق با  سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس این گزارش، در این دیدار آخرین تحولات سیاسی عراق مورد بررسی قرار گرفت و درباره تکمیل مراحل باقیمانده در انتخاب نخست وزیر و رئیس جمهور رایزنی شده است.

سید عمار حکیم با اشاره به اهمیت جایگاه ریاست جمهوری تصریح کرد که جایگاه ریاست جمهوری نمایی بیرونی از عراق نشان داده و از قانون اساسی کشور حمایت می کند. 

وی با بیان اهمیت انتخاب شایسته ترین و بهترین گزینه برای پست ریاست جمهوری ادامه داد: رئیس جمهور آینده عراق باید نماینده تمام مردم عراق باشد و به تمامیت ارضی و یکپارچگی ملی عراقی ها پایبند باشد.

رهبر جریان حکمت ملی در پایان از جناح های سیاسی کردی خواست تا در خصوص معرفی کاندیدای ریاست جمهوری به اجماع نظر برسند و با جناح های سیاسی در بغداد به هماهنگی داشته باشند.

کد مطلب 4415583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha