به گزارش خبرنگار مهر، حسین خوش اقبال بعد از ظهر امروز در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان کردستان که در محل استانداری برگزار شد، گفت: اگر اطلاعاتی وجود دارد از قبل به اعضا جلسه داده شود که با ذهنیت قبلی در جلسه حاضر شوند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان با بیان اینکه میزان مشارکت دستگاه ها کم است، عنوان کرد: دستگاه ها باید به نحوی مشارکت داشته باشند که این پروژه به خروجی خوبی برسد و اطلاعات را به درستی در اختیار پیمانکار پروژه قرار دهند.
وی افزود: دشمن نمی خواهد که چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی به کام مردم خوش بیاید و در این راستا باید تصمیمات خوبی گرفته شود و اطلاعات را به منظور پیشگیری در اختیار پدافند غیر عامل قرار دهند.
خوش اقبال گفت: اگر اطلاعات به درستی و به اندازه کافی در اختیار شرکت کارگزار تدوین طرح جامع پدافند غیر عامل کردستان قرار نگیرد ممکن است خسارتی به استان و کشور وارد شود که قابل جبران نباشد.
وی افزود: کشور ما ادعای استقلال دارد و زیر بار سلطه نخواهیم رفت و دشمن نیز برای تمام موارد در کشور برنامه دارد و باید با جدیت درخواست های شرکت کارگزار تدوین طرح جامع پدافند غیر عامل کردستان جواب داده شود.
نظر شما