پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ مهر ۱۳۹۷، ۸:۴۸

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان:

لزوم واگذاری اطلاعات دستگاه ها به کارگزار تدوین طرح پدافندغیرعامل

لزوم واگذاری اطلاعات دستگاه ها به کارگزار تدوین طرح پدافندغیرعامل

سنندج - معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان گفت:دستگاه ها اطلاعات را در اختیار کارگزار تدوین طرح پدافند غیر عامل کردستان قرار دهند در غیراین صورت خسارات غیر قابل جبرانی به کشور زده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین خوش اقبال بعد از ظهر امروز در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان کردستان که در محل استانداری برگزار شد، گفت: اگر اطلاعاتی وجود دارد از قبل به اعضا جلسه داده شود که با ذهنیت قبلی در جلسه حاضر شوند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان با بیان اینکه میزان مشارکت دستگاه ها کم است، عنوان کرد: دستگاه ها باید به نحوی مشارکت داشته باشند که این پروژه به خروجی خوبی برسد و اطلاعات را به درستی در اختیار پیمانکار پروژه قرار دهند.

وی افزود: دشمن نمی خواهد که چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی به کام مردم خوش بیاید و در این راستا باید تصمیمات خوبی گرفته شود و اطلاعات را به منظور پیشگیری در اختیار پدافند غیر عامل قرار دهند.

خوش اقبال گفت: اگر اطلاعات به درستی و به اندازه کافی در اختیار شرکت کارگزار تدوین طرح جامع پدافند غیر عامل کردستان قرار نگیرد ممکن است خسارتی به استان و کشور وارد شود که قابل جبران نباشد.

وی افزود: کشور ما ادعای استقلال دارد و زیر بار سلطه نخواهیم رفت و دشمن نیز برای تمام موارد در کشور برنامه دارد و باید با جدیت درخواست های شرکت کارگزار تدوین طرح جامع پدافند غیر عامل کردستان جواب داده شود.

کد خبر 4417150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha