پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۴۲

مدیرکل راه آهن شمالغرب:

پروژه دوخطه کردن راه‌آهن زنجان -تهران ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

پروژه دوخطه کردن راه‌آهن زنجان -تهران ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

زنجان-مدیرکل راه آهن شمالغرب گفت: ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه دوخطه کردن راه‌آهن زنجان - تهران پیش‌بینی‌شده و این پروژه تنها ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خدایی شامگاه یکشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان، به دو خطه کردن راه‌آهن زنجان - تهران اشاره کرد و افزود: این محور در دست اجرا است و چهار قطعه از این طرح در حوزه استحفاظی این اداره کل قرار دارد.

وی با بیان اینکه یک قطعه از پروژه غیرفعال بوده و بقیه قطعات راه‌آهن زنجان - تهران فعال است، ادامه داد: قطعه غیرفعال قطعه دوم از سمت قزوین بوده که به علت عدم تأمین مالی متوقف‌شده و قطعه سوم پیشرفت قابل‌توجهی دارد و پس از زیرسازی ریل‌گذاری شده  و درمجموع چهار قطعه این پروژه ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل راه‌آهن شمال غرب گفت: ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه دوخطه کردن راه‌آهن زنجان - تهران پیش‌بینی‌شده و تاکنون از این اعتبار تنها۱۵۰ میلیارد تومان به پیمانکار واگذارشده است. 

خدایی به فعالیت ۲۹ رام قطار مسافربری به‌صورت رفت‌ و برگشت خبر داد وگفت: این اداره کل به ۶ هزار نفر خدمات‌رسانی می‌کند.

وی از فعالیت ۱۶ قطار باری در این محورها خبر داد و افزود: در سال‌های گذشته اقدامات قابل‌توجهی برای توسعه خطوط ریلی در استان‌های شمال غرب کشور انجام‌شده است.

مدیرکل راه‌آهن شمال غرب کشور بر کیفیت قطارها اشاره کرد و گفت: این شرکت بر کیفیت قطارها تأکید جدی دارد و تاکنون این امر مهم محقق شده و ناوگان ریلی بر ارائه خدمات بهتر به مسافران تأکید جدی دارد و به ساماندهی فضای فیزیکی ترمینال توجه ویژه می‌کند.

خدایی تصریح کرد: قزوین، زنجان، آذربایجان شرقی و غربی استان‌هایی هستند که در حوزه استحفاظی راه‌آهن شمال غرب اقدام به جابه‌جایی مسافر می‌کنند.

وی  حوزه استحفاظی راه‌آهن شمال غرب را ۱۲۴ کیلومتر مسیر آذربایجان و ۶۰۱ کیلومتر خروجی ایستگاه مراغه اعلام کرد و گفت: این مسیر ریلی ۳۵ ایستگاه دارد.

کد خبر 4417194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha