پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۳۷

مدیرکل کمیته امداد بوشهر:

۷۵۰۰ دانش‌آموز استان بوشهر تحت حمایت کمیته امداد هستند

۷۵۰۰ دانش‌آموز استان بوشهر تحت حمایت کمیته امداد هستند

بوشهر - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان بوشهر گفت: هفت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز استان بوشهر تحت پوشش کمیته امداد هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی صبح چهارشنبه در آئین آغاز جشن عاطفه‌ها در بوشهر اظهار داشت: این برنامه معنوی با همکاری کمیته امداد و آموزش و پرورش بیش از ۲۰ دوره برگزار شده است که امیدواریم به اهداف مد نظر برسیم.

وی با بیان اینکه فلسفه و مبنای برگزاری جشن عاطفه‌ها تبیین فرهنگ محبت و نوع‌دوستی و نشاط معنوی است، اضافه کرد: در کنار اقدامات موثر، هدفمند و ارزشمندی که نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد، نیاز داریم با همگانی کردن برخی از برنامه‌ها و ترویج سنت‌های حسنه الهی که در دین و آئین ما وجود دارد زمینه را برای هم‌افزایی و مشارکت اجتماعی بیشتر فراهم کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان بوشهر خاطرنشان کرد: در دو سه سال اخیر با مشارکت مردم و دانش‌آموزان شاهد مشارکت گسترده‌ای برای رفع مشکلات دانش‌آموزان استان هستیم و خوشحالیم که این سنت الهی سال به سال در بین دانش‌آموزان نهادینه‌تر می‌شود.

وی ادامه داد: در استان بوشهر هفت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز تحت پوشش کمیته امداد هستند که این دانش‌آموزان در کنار کارهای خاصی که در کنار منابع دولتی در اختیار برای آنها انجام می‌دهیم.

لطفی بیان کرد: در سال تحصیلی جاری برای هر دانش‌آموز ۱۳۰ هزار تومان برای خرید کتب درسی و مایحتاج تحصیلی مورد نیاز را از محل اعتبارات دولتی واریز کردیم و در کنار منابع دولتی باید از ظرفیت مردمی نیز استفاده کنیم که می‌تواند کمک بالایی به پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان کند.

وی افزود: بسیاری از این دانش‌آموزان در دانشگاه‌های خوب کشور پذیرفته می‌شود که هر چه به این دانش‌آموزان نیازمند کمک کنیم در آینده بیشتر و بهتر در خدمت جامعه خواهند بود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان بوشهر گفت: امسال جشن عاطفه ها در دو مرحله برگزار شد. مرحله اول ۱۵ شهریورماه در شهرها و روستاها و مراکز بسیج و پایگاه‌های نیکوکاری برگزار شد و امروز هم جشن عاطفه‌ها را در مدارس برگزار می‌کنیم.

وی اظهار داشت: در سال‌های اخیر با همکاری آموزش و پرورش شاهد حمایت جامعی از دانش‌آموزان نیازمند هستیم و همه هفت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز تحت پوشش کمیته امداد دغدغه‌های روز اول تحصیل آنان رفع شده و با امکانات و تجهیزات مناسب وارد مدارس شده‌اند.

لطفی با تاکید بر اینکه باید واحد نیکوکاری در مدارس فعال شود و از ظرفیت خیرین استفاده شود تا در طول سال تحصیلی برای تامین نیازهای دانش‌آموزان نیازمند اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به توزیع ۱۴۰ هزار پاکت بین دانش‌آموزان استان بوشهر خاطرنشان کرد: انتظار دانش‌آموزان از طریق سامانه آنی پرداخت مبلغ مورد نظر را برای کمک به دانش‌آموزان پرداخت کنند.

مردم نیکوکار و نوع دوست استان بوشهر می‌توانند از طریق مراجعه به مراکز نیکوکاری، مراجعه به دفاتر کمیته امداد در سراسر استان و یا واریز کمک‌های نقدی به حساب ۰۱۰۵۷۵۳۹۸۲۰۰۹ نزد بانک ملی اقدام کنند.

مردم نیکوکار استان می‌توانند برای سهولت در پرداخت کمک‌های نقدی به جشن عاطفه‌ها از طریق روش آنی پرداخت با شماره گیری کد دستوری #۰۷۷* ۸۸۷۷ *، نرم افزارهای کاربردی سنا، بله، سکه، آپ در تلفن همراه، سایت کمیته امداد، دستگاه‌های خودپرداز و تلفن نیکوکاری ۰۹۶۸۸۷۷ اقدام کنند.

کد خبر 4419537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha