به گزارش خبرنگار مهر، محبوبه رجب نسب عصر چهارشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل کانون پرورشی فکری کودک و نوجوان استان، اظهار کرد: برای رسیدن به توسعه انسانی باید به آگاهی افراد پرداخته شود؛ امری که تنها با خودآگاهی، شناخت و ادارک میسر است.
وی لازمه رسیدن به خودآگاهی، شناخت و ادارک را ترویج فرهنگ کتابخوانی دانست و افزود: آموزش مطالعه و اینکه چه کتابی خوانده شود از مواردی است که تاکنون کمتر به آن توجه شده است.
رجب نسب با تاکید بر اینکه مقوله کودک و نوجوان فقط در وظایف کانون پرورشی فکری کودک و نوجوان نیست، افزود: چگونگی پرداختن به پرورش و تربیت این گروه سنی، وظیفه همه نهادهای دولتی و تشکل هاست.
وی با بیان اینکه برگزاری همایش و جشن یک نیاز است اما هدف محسوب نمی شود، ادامه داد: هدف باید روی برنامه و مساله محور باشد؛ باید تلاش بیشتر و برنامه ریزی دقیق تری در این حوزه انجام شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری گلستان در خاتمه یادآور شد: در کشور برنامه های زیادی نوشته می شود اما اجرایی شدن این برنامه بسیار کم است بر همین اساس تلاش می کنیم تا حین برنامه ریزی اهداف تعیین شده اجرایی هم شود.
گفتنی است آئین تکریم عبدالحریم سیفی مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و معارفه محبوبه رجب نسب با حضور مسئولان کشوری و استانی در مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورشی فکری استان برگزار شد.
نظر شما