۱۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۰۵

ترامپ می‌گوید در مسابقه بوکس می‌تواند پوتین را شکست دهد

ترامپ می‌گوید در مسابقه بوکس می‌تواند پوتین را شکست دهد

دونالد ترامپ در جریان یک گردهمایی انتخاباتی در آمریکا ضمن انتقاد از عملکرد رسانه‌ها، گفته است در یک مسابقه فرضی بوکس می تواند پوتین را شکست دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جریان یک گردهمایی انتخاباتی پیش از انتخابات میان دوره‌ای کنگره، ضمن تکرار انتقادات همیشگی خود علیه پوشش رسانه‌ها و عملکرد شبکه‌های خبری، مدعی شد که در صورت برگزاری یک مسابقه بوکس او می‌تواند ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را شکست دهد.

ترامپ که در گردهمایی انتخاباتی در میان هوادارن خود در مینه‌سوتا واقع در شمال غرب آمریکا سخنرانی می‌کرد با انتقاد از رسانه‌ها گفت که رسانه‌های دروغین می‌خواستند کار را به جایی رسانند که من و پوتین را رو دروی هم در یک مسابقه بوکس قرار دهند، هرچند که به گفته ترامپ در صورت برگزاری این مسابقه بوکس او برنده خواهد شد.

پیش از این در جریان مذاکرات پوتین و ترامپ در هلسینکی، پایتخت فنلاند که اواخر تیرماه امسال برگزار شد، ترامپ گفته بود که به اظهارات پوتین در مورد عدم دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعتماد دارد. این اظهارات با واکنش‌های گسترده و جنجالی در آمریکا روبرو شد.

کد مطلب 4421172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha