حجتالاسلام ولیالله مصائبی در گفتگو با خبرنگار مهر به سامانه طوبی تبلیغات اسلامی استان اشاره کرد و گفت: اطلاعات هزار و ۴۲۹ مداح زنجانی در سامانه طوبی ثبتشده است.
وی به تفکیک ثبتنام شهرستانی مادحین در سامانه طوبی اشاره کرد و گفت: در شهرستان زنجان ۵۲۶ نفر، ابهر ۲۴۳ نفر، خدابنده ۱۸۳ نفر، طارم ۱۴۳ نفر، خرمدره ۱۲۰، ایجرود ۱۰۰ نفر، ماه نشان ۱۱۱ و سلطانیه هم سه مداح در سامانه طوبی ثبتنام کرده اند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: در استان زنجان دو هزار مداح فعالیت میکنند که تنها اطلاعات هزار و ۴۲۹ نفر در سامانه طوبی ثبتشده است و این تعداد مداح شامل مداحان خانم هم می شود.
مصائبی تأکید کرد: تبلیغات اسلامی استان زنجان در بحث ساماندهی مادحین رتبه اول را به خود اختصاص داده و این سامانه در زمینهٔ ثبت اطلاعات مداحان خوب عمل کرده است.
وی افزود: راهاندازی سامانه طوبی اقدام مناسبی در راستای ثبت اطلاعات کانونهای فرهنگی و مذهبی، کانون مداحان، انجمنهای اسلامی و تشکلهای مذهبی بوده و سامانه طوبی (بانک اطلاعات تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی) از هشتم اردیبهشتماه سال ۹۵ راهاندازی شده است.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان به مزایای اجرای طرح سامانه طوبی اشاره کرد و یادآور شد: این طرح گام مهمی در ساماندهی هیئتهای مذهبی است و بانک اطلاعاتی هیئتها و مداحان در دسترس خواهد بود.


نظر شما