پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۰۰

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد:

ایجاد ۸۰ ایستگاه صلواتی از سوی خراسان رضوی در مسیر زائران اربعین

ایجاد ۸۰ ایستگاه صلواتی از سوی خراسان رضوی در مسیر زائران اربعین

مشهد- استاندار خراسان رضوی گفت: ۸۰ ایستگاه صلواتی توسط این استان در مسیر زائرین اربعین در عراق ایجاد می شود.

به گزارش خبرنگارمهر، علی رضارشیدیان ظهر سه شنبه در جلسه ستاد هماهنگی اربعین حسینی خراسان رضوی اظهار کرد: ۸۰ ایستگاه صلواتی (موکب) از سوی استان در مسیر زائران اربعین درعراق ایجاد خواهد شد که این ایستگاه ها باید نمادی از وحدت و یکپارچگی اسلامی باشد.

وی افزود:این همایش که هر ساله بر خیل مشتقان و زائرانش افزوده می شود چندین برابر سایر تجمعات مسلمانان بویژه در ایام حج است به گونه ای که در زمانی کمتر از۱۰ روز بیش از ۲۵ میلیون انسان مشتاق اهل بیت (ع)در کشورهای مختلف جهان و از فرق مختلف اسلامی در این راهپیمایی عظیم شرکت می کنند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد:عشق به اهل بیت (ع) همچنان زنده و عامل این حرکت عظیم است وباعث شده است که حسادت بسیاری از دشمنان بر انگیخته شود و آنان تلاش کنند هر ساله به اشکال مختلف اعم از دامن زدن به اختلافات و اختلاف افکنی ، حرکات و اقدامات تروریستی و مانند آن مانع شکل گیری این حرکت شوند.

وی گفت : دوملت فهیم ایران و عراق و محبان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بار دیگر در این راهپیمایی بزرگ انسانی ، صحنه ای بی نظیر از اتحاد و همدلی امت اسلامی و دو کشور ایران و عراق را به نمایش می گذارند.

رشیدیان تصریح کرد: ۳۰۰ کامیون کمک های مردمی را از استان به عراق منتقل می کنند  و در بحث صدور ویزا و سایر مباحث مربوطه برای رانندگان نهایت همکاری باید صورت پذیرد.

وی بیان کرد:با توجه به فتوای مراجع عظام مبنی بر اینکه در فاضله زمانی ۱۰ روزه این ایام برای زیارت اربعین کفایت می کند ، متقاضیان سفر اربعین نسبت به ثبت نام و برنامه ریزی سفر خود در این فاصله زمانی اقدام کنند.

وی افزود:متقاضیان این سفر معنوی ثبت نام را به روزهای آخر موکول نکرده و از الان برای آن پیش بینی و اقدام کنند تا کارسریع انجام شود و ساماندهی های لازم برای حمل و نقل و سایر خدمات آنان هم به صورت مطلوب انجام شود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: تمامی ایستگاه های صلواتی استان دارای پرچم مزین به نام نامی امام رضا(ع) است و باید در این ایستگاه ها از نصب تصاویر، بنر و نمادهایی که ایجاد حساسیت می کند اجنتاب شود.

وی گفت:برای سفر اتباع خارجی داخل استان هم برنامه ریزی های لازم صورت گرفته و با رفع مسائل سال گذشته نسبت به اعزام آنان اقدام می شود و ضمن آنکه برنامه ریزی برای پذیرایی و خدمات دهی به زائرانی که از سایر کشورهای همسایه استان قصد حرکت به عراق و شرکت در این راهپیمایی را دارند  نیز انجام می شود.

رشیدیان تاکید کرد:باتوجه به اینکه مشهد الرضا (ع) در ایام پایانی ماه صفر پذیرای چند میلیون زائر است باید به گونه ای برنامه ریزی شود که بعد از اتمام مراسم اربعین همه نیروهای و دستگاه های استان سریع بازگشته و با تجمیع امکانات خود برای پذیرایی و استقبال از زائران ایام پایانی ماه صفر آماده شوند.

وی افزود: پیش بینی ها حاکی از افزایش تعداد زائران پیاده در دهه پایانی ماه صفر است از این رو باید آمادگی ها برای ارائه خدمات مناسب به زائران افزایش یابد و بر اساس آمارها تا کنون ۵۷ هزار نفر در قالب ۳۵۰ کاروان پیاده رضوی از نقاط مختلف کشور ثبت نام کرده اند .

کد خبر 4425802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha