محمود چیتیان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۱۳ سال است با شرایط خشکسالی در فلات مرکزی مواجهه هستیم که این وضعیت به مرور در میزان تولید برق در نیروگاه برق آبی تاثیر گذاشته و سبب کاهش تولید طی این سال ها شده و روز شنبه بیست و یکم مهرماه تنها نیروگاه برق آبی اصفهان به طور کامل از مدار خارج شد.
وی بیان داشت: تنها نیروگاه برق آبی استان اصفهان که بیشتر حکم نیروگاه پشتیبانی را داشته و در حال حاضر سهم تولید برق از این نیروگاه تقریبا به حدود ۶۰ هزار مگاوات در سال می رسد. البته ظرفیت نامی تولید برق این نیروگاه ۲۵۰ هزار مگاوات در سال است.
مدیر سد و نیروگاه زاینده رود شرکت آب منطقه ای اصفهان تصریح کرد: اهمیت نیروگاه های برق آبی در مواقع قطع برق سراسری اهمیت دو چندانی داشته چون علاوه بر سرعت در مدار قرار گرفتن می تواند نقش پشتیبان سایر نیروگاه ها را نیز داشته باشد.
وی تصریح کرد: طی ۱۵ سال اخیر تاکنون با این وضعیت مواجه نبودیم که برق شبکه سراسری با مشکل مواجه شود و همواره در یک وضعیت ثابتی به سر می بریم.
چیتیان افزود: وزارت نیرو در راستای تعهدات خود همواره در مباحث برق پیشرو بوده و در تابستان سال جاری نیز با توجه به تمامی چالش های موجود توانست وظیفه خود را انجام دهد.
وی گفت: با توجه به کاهش تراز آب دریاچه سد زاینده رود و خارج شدن نیروگاه از مدار به منظور تامین آب مورد نیاز مجبور به خروج آب از دریچه های تحتانی سد هستیم.
نظر شما