علی ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه های همدیدی و آینده نگری هواشناسی از بعد از ظهر امروز در برخی نقاط جنوبی استان سیستان و بلوچستان شرایط برای رشد ابر همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید لحظه ای مهیا است.
وی افزود: از همین رو با توجه به ماهیت بارش های رگباری، احتمال جاری شدن رواناب و پر آب شدن موقتی مسیل ها طی این مدت در ارتفاعات جنوبی استان سیستان و بلوچستان وجود دارد.
رئیس گروه پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: همچنین از بعد از ظهرجمعه تا روز شنبه در نوار غربی استان وزش بادهای نسبتا شدید جنوبی سبب بروز پدیده گرد و خاک و کاهش موقتی دید در جاده های «زاهدان -بم» و «بزمان- بم» می شود.
وی ادامه داد: با نفوذ توده هوای سرد به شمال استان سیستان و بلوچستان طی روزهای یکشنبه تا سه شنبه در منطقه سیستان وزش بادشدید با سرعت ۶۰ تا ۸۰ کیلومتر برساعت سبب خیزش گردوخاک می شود.
ملاشاهی با اشاره به اینکه دمای هوا از یکشنبه در نیمه شمالی استان به تدریج حدود ۶ تا ۸ درجه کاهش می یابد، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته زاهدان با حداقل دمای ۹ درجه سانتیگراد و راسک با حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان بودند.
نظر شما