پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۱۹

مدیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار کشور:

خراسان جنوبی پنجمین استان درگیر با پدیده گرد و غبار در کشور

خراسان جنوبی پنجمین استان درگیر با پدیده گرد و غبار در کشور

بیرجند- مدیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست کشور، خراسان جنوبی را پنجمین استان درگیر با پدیده گرد و غبار در کشور اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد طهماسبی بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه فوق العاده کارگروه آمادگی مقابله با پدیده گرد و غبار استان اظهار داشت: در ستاد ملی مقابله با گرد و غبار کشور دو وظیفه مهم هدفگذاری شده است.

وی نخستین وظیفه این ستاد را بروز رسانی وضعیت فعلی استان ها از لحاط کانون های فرسایشی دانست و گفت: دومین وظیفه این ستاد نیز تهیه و تدوین برنامه عملیاتی برای پیگیری جدی موضوعات گرد و غبار تعیین شده است.

مدیرستاد ملی مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به مطالعه فرسایش بادی در استان از سال ۷۹ تاکنون، عنوان داشت: طبق مطالعات انجام شده هرچند اقدامات و فعالیت های مثبت و قابل دفاعی در این حوزه در خراسان جنوبی انجام شده اما به دلیل عدم توجه کافی به مسائل پیشگیرانه و تشدید حاکمیت بیابانزایی، شرایط اقلیمی و خشکسالی های مستمر و همچنین بهره برداری بیش از اندازه از منابع، شرایط حاکم بر استان رشد منفی داشته است.

به گفته طهماسبی خراسان جنوبی پس از استان های سیستان و بلوچستان، کرمان، خوزستان و هرمزگان، پنجمین استان درگیر در موضوع گرد و غبار است.

وی اضافه کرد: تهیه یک سندکامل و جامع از موضوعات گرد و غبار در استان سبب می شود تا بحث اعتباری و اجرایی آن در سطح ملی مورد پیگیری دقیق قرار گیرد.

مدیرستاد ملی مقابله با گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست کشور به روش‌های موثر در کاهش گرد و غبار در استان اشاره کرد و افزود: بهره برداری از روش های تثبیت کانون های گرد و غبار در استان از جمله  نهال کاری، ایجاد پوشش گیاهی، بوته کاری، کنترل و مدیریت چرای دام از جمله این روش هاست.

طهماسبی اضافه کرد: همچنین استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه ها، جوامع بومی و محلی و از همه مهمتر صدا و سیما با توجه به رسالتی  که برعهده دارد را در همکاری با این کارگروه موثر خواهد بود.

کد خبر 4441340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha