پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۳۵

معاون هماهنگ کننده سپاه استان سمنان:

۱۴۰ برنامه هفته بسیج دانش‌آموزی در استان سمنان اجرایی می‌شود

۱۴۰ برنامه هفته بسیج دانش‌آموزی در استان سمنان اجرایی می‌شود

سمنان- معاون هماهنگ کننده سپاه استان سمنان گفت: ۱۴۰ عنوان برنامه هفته بسیج دانش‌آموزی در استان سمنان اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سپاه استان سمنان، علی خالقیان با اشاره به اجرای بیش از ۱۴۰ عنوان برنامه هفته بسیج دانش‌آموزی در استان سمنان اظهار داشت: از این میان ۲۲ برنامه شاخص و محوری است که در هفته بسیج دانش‌آموزی در سراسر استان سمنان اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از همان پیروزی انقلاب اسلامی میل به جهاد در برابر استکبار در جامعه اسلامی ایران فراگیر بوده است افزود: این مهم در جریان تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و رشادت کم‌نظیر شهید فهمیده در دفاع مقدس به خوبی متجلی شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان با بیان اینکه میل به جهاد و مبارزه با استکبار جهانی امروز هم در جوانان و نوجوانان وجود دارد تصریح کرد: بزرگترین هدف انقلاب اسلامی «استکبارستیزی» است.

خالقیان با اشاره به اینکه روحیه جهاد و شهادت‌طلبی با رشادت شهید فهمیده متجلی شد خاطرنشان کرد: امروز دشمن در صدد است تا میل به جهاد را در جامعه به ویژه قشر جوان و نوجوان ایران اسلامی از بین ببرد و جامعه ما را دچار نوعی ذلت معنوی کند.

وی با بیان اینکه حضور جوانان و نوجوانان این مرزوبوم در عرصه‌های مختلف استکبارستیزی بسیار مشهود است اضافه کرد: امروز دانش‌آموزان بسیجی استان سمنان آمده‌اند تا اعلام کنند که با آرمان‌های انقلاب اسلامی و ارزش‌های اسلام ناب محمدی عجین شده‌اند و میل به جهاد در جوانان این مرزوبوم رو به گسترش است.

معاون هماهنگ کننده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان تأکید کرد: امروز باید بگوییم که جوانان و نوجوانان بسیجی اجازه نمی دهند که دشمن به جمهوری اسلامی ایران «نگاه چپ» بیندازد.

خالقیان بیان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی ایران با توکل به خدا و رهبری امام خمینی(ره) نشان داد که نقش ولایت فقیه چقدر می‌تواند در حکومت اسلامی مهم باشد.

کد خبر 4445223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha