پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

برای راحتی سرنشینان؛

سیستم وای فای مخصوص خودرو ابداع شد

سیستم وای فای مخصوص خودرو ابداع شد

یک شرکت خودروسازی سیستم وای فای مخصوص خودرو ابداع کرده است. بنابراین سرنشینان خودرو می توانند همزمان از خدمات اینترنتی استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پرس اسوسیشن، شرکت خودروسازی بنتلی ادعا می کند نخستین سیستم وای فای خودرو قابل اعتماد و ایمن را ابداع کرده است.

این شرکت انگلیسی یک روتر ساخته که در کف خودروها تعبیه می شود. همچنین بنتلی تصمیم دارد تا ۲۰۱۹ میلادی آن را در تمام خودروهای خود  به کار گیرد.

شبکه ای به نام Advanced Connectivity با استفاده از سه سیم کارت درون روتر، هنگام حرکت خودرو اینترنت را برای سرنشینان فراهم می کنند.

این سیستم در آزمایش ها عملکرد خوبی داشته است و شرکت اکنون مشغول بررسی شیوه استفاده از این فناوری برای مشتریانش است.  

با کمک این فناوری، سرنشینان می توانند هنگام سفر در خودرو به طور همزمان به طور زنده تماس اسکایپ برقرار و برنامه های تلویزیونی تماشا کنند.

کد خبر 4445353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha