۹ آبان ۱۳۹۷، ۰:۱۸

دبیر ستاد اربعین لرستان:

۲۶هزار و ۵۰۰ لرستانی ویزای اربعین گرفتند/اوج بازگشت زائران در مرز

۲۶هزار و ۵۰۰ لرستانی ویزای اربعین گرفتند/اوج بازگشت زائران در مرز

خرم‌آباد- دبیر ستاد اربعین لرستان با اشاره به اینکه ۲۶ هزار و ۵۰۰ لرستانی ویزای اربعین گرفتند، گفت: هم‌اکنون بازگشت زائران در مرز مهران به اوج رسیده است.

حمید کشکولی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۲۶ هزار و ۵۰۰ لرستانی ویزای اربعین گرفتند، گفت: بازگشت زائران حسینی از عراق امروز حداکثری بوده است.

وی تصریح کرد: هم اکنون موج بازگشت زائران در مرز مهران به اوج رسیده است.

دبیر ستاد اربعین لرستان با تاکید بر اینکه تمهیدات لازم برای انتقال زائران اندیشیده شده است، افزود: ۴۳ اتوبوس شهری کار انتقال زائران از پایانه مرزی مهران تا پایانه برکت را انجام می دهند و در پایانه برکت نیز ۲۰۰ اتوبوس بین شهری زائران را به شهرهای خود انتقال می دهند.

کشکولی با اشاره به اینکه در بخش امداد رسانی به زوار نیز ۴۵ پایگاه اورژانس و ۲۶ پایگاه امداد و نجات هلال احمر در مسیر مستقر هستند، ادامه داد: از همه دستگاه های اجرایی و رسانه های استان که برای برگزاری مطلوب پیاده روی اربعین تلاش کردند، تشکر می کنم.

کد مطلب 4445867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha