پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۰۳

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی،

بصیرت و تعهد رموز موفقیت در مقابله با تهاجم دشمن است

 بصیرت و تعهد رموز موفقیت در مقابله با تهاجم دشمن است

بیرجند- نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: آگاهی نسبت به وقایع پیرامون، بصیرت و تعهد رموز موفقیت در مقابله با تهاجم دشمن است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علیرضا عبادی در دیدار با اعضای شورای پدافند غیر عامل خراسان جنوبی اظهار کرد: در دنیای فعلی اگر بخواهیم برای بقاء خود تضمینی داشته باشیم باید آمادگی دفاعی خود را حفظ کنیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: پدافند از آن جهت حائز اهمیت هست که تهاجم صورت گرفته را دفن می کند.

عبادی ادامه داد: تهاجم و جنگ نظامی تنها یک نوع از تجاوز است اما اقسام مختلفی از تهاجم وجود دارد که بی صدا و بی آزیر خطر  داشته های یک ملت را از او گرفته و جامعه ای را با یک شکست رو به رو می کنند.

وی افزود: برای موفقیت در مقابله با دشمن باید مؤلفه آگاهی، بصیرت و انگیره کافی برای انجام تعهد را داشته باشیم چرا که اگر ملتی از شرایط پیرامونی خود اطلاع و آگاهی کافی نداشته باشد محکوم به شکست خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: از جنبه دیگر اگر ملتی آگاهی و اطلاع نسبت به اتفاقات پیرامونی داشته ولی بصیرت نسبت به تحلیل آن حوادث را نداشته باشد باز هم به موفقیت نرسیده و با شکست مواجه خواهد شد.

عبادی اظهار کرد: حتی اگر ملتی آگاهی و بصیرت داشته باشد ولی انگیزه کافی برای انجام تعهدات خود در قبال اعتقادات خویش نداشته باشد نیز در مقابله با دشمن موفق نخواهد شد و به ناچار شکست می خورد.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی جنگ روانی در بستر تهدید اقتصادی رخ نمایی می کند، بیان کرد: وقتی سخن از فتنه می زنیم ذهن ها به یاد فتنه ۷۸، فتنه ۸۸ و جنگ نرم می رود در حالی که باید بدانیم هر روز و لحظه امکان وقوع و رخ دادن فتنه وجود دارد و از این منظر باید آمادگی های لازم را داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: در جنگ ها و فتنه های دنیای امروز محاصره غذایی و دارویی، کشتن نفوس و هتک ناموس و بسیاری از جنایت ها و خیانت های دیگر رخ می دهد و در این راستا باید خدا را شاکر باشین که نخسه دین برای پیاده کردن عدل را در اختیار ما قرار داده است.

عبادی یادآور شد: از ابتدای انقلاب اسلامی دشمن سخن از سقط سه ماهه و شش ماهه انقلاب اسلامی می گفته در حالی که امروز چهل سال از پیروزی انقلاب می گذرد و معاندان نتوانسته اند به هدف خود در قبال ملت ایران برسند.

کد خبر 4446126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha