۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۵

طی ۲ روز و با میزبانی اردبیل؛

۳۰۰ ووشوکار کشور برای عضویت در تیم ملی روی تاتامی می‌روند

۳۰۰ ووشوکار کشور برای عضویت در تیم ملی روی تاتامی می‌روند

اردبیل – رئیس هیئت ووشو استان اردبیل گفت: ۳۰۰ ووشوکار کشور طی روزهای ۱۲ و ۱۳ آبان ماه به مدت دو روز برای ورود به تیم ملی در اردبیل روی تاتامی می‌روند.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ افشار عصر جمعه در بازدید از روند آماده سازی و تجهیز سالن رضازاده اردبیل در گفتگو با خبرنگاران افزود: ووشوکاران ۳۱ استان کشور در قالب مسابقات قهرمانی کشور و رقابت های انتخابی تیم ملی در اردبیل به میدان خواهند رفت.

وی با بیان اینکه این رقابت ها طی روزهای شنبه و یکشنبه این هفته در دو بخش ساندا و تالو برگزار می شود، تصریح کرد: از تعداد ۳۰۰ ووشوکار ثبت نام شده ۲۲۹ ووشوکار در بخش ساندا و ۷۰ ووشوکار در بخش تالو روی تاتامی می روند.

رئیس هیئت ووشو استان با اشاره به حضور ۳۴ تیم در این رقابت های قهرمانی و انتخابی تیم ملی اضافه کرد: این رقابت ها در بخش ساندا در ۱۰ وزن برگزار خواهد شد و تیم های شرکت کننده مجاز به معرفی ووشوکاران خود در هفت وزن بوده اند.

وی با تاکید بر اینکه استان اردبیل به دلیل میزبانی دو تیم کامل را در ساندا و تالو به این رقابت ها معرفی کرده است، متذکر شد: ووشوکاران اردبیل در تمام اوزان و نیز در بخش تالو شانس کسب مدال و رفتن روی سکو را دارند.

افشار با بیان اینکه این استان برای برگزاری این رقابت ها میزبان بیش از ۵۰۰ نفر از ووشوکاران، مربیان، داوران و... است، یادآور شد: این تعداد متشکل از ۳۰۰ ووشوکار، ۷۵ مربی و سرپرست، ۴۰ داور و نزدیک به ۱۰۰ نفر از عوامل اجرایی و برگزاری است.

وی با اشاره به اسکان این تعداد ووشوکار و عوامل اجرایی و... در سرعین تاکید کرد که محل برگزاری رقابت سالن شش هزار نفری رضازاده در اردبیل بودهو هم اکنون آماده سازی شده و تمام تلاش این مجموعه برای برگزاری کیفی این رقابت ها بکار گرفته شده است.

کد مطلب 4447818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha