پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۴۸

امام‌جمعه نهاوند:

سیاست‌های خصمانه آمریکا فروپاشی خود و هم‌پیمانانش راحتمی کرده است

سیاست‌های خصمانه آمریکا فروپاشی خود و هم‌پیمانانش راحتمی کرده است

نهاوند- امام‌جمعه نهاوند تأکید کرد: سیاست‌های خصمانه آمریکا فروپاشی خود و هم‌پیمانانش را حتمی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباسعلی مغیثی پیش از ظهر یکشنبه ۱۳ آبان ماه در جمع راهپیمایان یوم‌الله ۱۳ آبان در نهاوند، گفت: کسانی که به خداوند و وعده او ایمان دارند در راهش مقاومت کرده و می‌جنگند همچنان که در ۴۰ سال گذشته این امت حزب اله و شهیدپرور جنگیده و باسیاست‌های شیطانی آمریکا مبارزه کرده‌است.

وی با اشاره به اینکه ملت ایران هیچ‌گاه از مبارزه با استکبار دست بر نخواهد داشت، گفت: امروز انزوا و افول آمریکا بیش از هرروزی برای همگان هویدا است و نشان می‌دهد خودشان باعث نابودی خود خواهند شد همچنان که درآیات و روایات به این مهم اشاره‌شده است.

حجت‌الاسلام مغیثی بابیان اینکه مسئله سازش و مذاکره و بدعهدی کفار مختص امروز و دیروز نیست، اظهار کرد: تقابل حق و باطل همواره بوده و هست اما آنچه مهم به شمار می‌رود دفاع و حفاظت از جایگاه حق است.

وی با اشاره به اینکه جنگ حق و باطل در زندگی دنیا وجود دارد، گفت: زندگی آخرش مرگ است اما باید با خوی خداجو در محضر خداوند متعال حاضر شویم همچنان که امام امت نیز به گفته خود بادلی آرام و قلبی مطمئن جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.

امام‌جمعه نهاوند بابیان اینکه به گواه تاریخ امروز شهادت می‌دهم حضور اقشار مختلف مردم در مراسم ۱۳ آبان پرشورتر از قبل است، گفت: ۱۳ آبان امسال آمریکا را به نابودی نزدیک خواهد کرد و یقین بدانید خداوند جبهه باطل را نابود خواهد کرد و ما هیچ‌گاه با این تهدیدها و یاوه‌گویی‌هایی آمریکا و هم‌پیمانانش دست از مبارزه برنخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: آمریکا همواره نماد کفر، استکبار، خشونت و جنگ‌افروزی علیه مستضعفان جهان بوده و هست.

کد خبر 4449496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha