پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۱۵

جانشین پلیس راه استان زنجان:

بارندگی جاده های زنجان را لغزنده کرد/ زنجیر چرخ الزامی است

بارندگی جاده های زنجان را لغزنده کرد/ زنجیر چرخ الزامی است

زنجان-جانشین پلیس راه استان زنجان گفت: با توجه به بارش برف و باران گردنه ها و محورهای مواصلاتی استان زنجان مه آلود و لغزنده است.

سرهنگ محمدعلی عظیمی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه بارش برف و باران جاده‌های زنجان را فراگرفته است، گفت: سطح جاده های آزادراه زنجان به قزوین، زنجان به تبریز، محورهای زنجان به دندی، زنجان به بیجار، زنجان به خدابنده و زنجان به طارم خیس و لغزنده است. 

وی اظهار گرد: گردنه‌های پاپایی، قلی کندی و چایرلو و تهم به چورزق نیز لغزنده است که رانندگان برای تردد در این محورها و گردنه‌های کوهستانی حتماً خودرو خود را به زنجیر چرخ مجهز کنند. 

جانشین پلیس‌راه استان زنجان گفت: با توجه به بارش برف و باران  مه غلیظ جاده‌ها و گردنه‌های کوهستانی استان را فراگرفته و این امر باعث کاهش دید افقی رانندگان شده است. 

عظیمی تأکید کرد: رانندگان برای تردد در گردنه‌های کوهستانی دقت کنند و تمهیدات گرمایشی را در دستور کار قرار دهند رانندگانی که در فصل زمستان اقدام به مسافرت می‌کنند توصیه می‌شود خودروی خود را به سیستم گرمایشی مجهز کنند.

وی بابیان اینکه رانندگان با توجه به بارش برف حتماً با دقت و حوصله رانندگی و از سبقت و سرعت غیرمجاز خودداری کنند، گفت: با توجه به بارش برف درگردنه‌های کوهستانی، رانندگان حتماً از زنجیر چرخ استفاده کنند.

کد خبر 4456835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha