۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۲۰

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش:

سند تحول بدون توجه به آموزش ابتدایی محقق نمی شود

سند تحول بدون توجه به آموزش ابتدایی محقق نمی شود

قزوین- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای تحقق سند تحول در آموزش و پرورش باید مقطع ابتدایی را جدی بگیریم و ترببت اخلاقی، عاطفی و مهارتی کودکان را در اولوبت قرار دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم معارفه مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان قزوین روز شنبه با حضور حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین، نمایندگان استان قزوین در مجلس شورای اسلامی، مدیران دستگاههای اجرایی، معلمان و فرهنگیان در دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی قزوین برگزار شد.

رضوان حکیم زاده در این مراسم اظهار کرد: شروع و پایان ماموریت ها بیانگر میزان استفاده از فرصت هاست و ارزش افزوده ای که از تعامل و هماهنگی ها ایجاد می شود بیانگر میزان موفقیت یک مدیر است.

وی افزود: زمان ظرف زندگی است و اگر این ظرف با عمل صالح پر شود راه درست را رفته ایم در غیر این صورت در خسرانیم، مدیران باید هم خودشان درست حرکت کنند و هم راه درست را به دیگران نشان دهند.

حکیم زاده بیان کرد: مدیریت یک امر دستوری نیست بلکه یک توانمندی است که با بهره گیری از باورهای دینی، اخلاقی، رفتار صحیح و برنامه و منطق می تواند به اهداف تعیین شده برسد.

ابتدایی زیربنایی ترین مقطع آموزش است

وی یادآور شد: دوره ابتدایی زیربنایی ترین دوره برای شکل گیری شخصیت آینده دانش آموزان است و باید مورد توجه جدی نظام آموزشی قرار گپرد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر به دنبال سند تحول هستیم باید مقطع پیش دبستانی و دبستان را جدی بگیریم.

وی تصریح کرد: ترببت اخلاقی عاطفی باید جایگزین تست و آزمون شود، در دوره ابتدایی باید بجای تست و آزمون دنبال تربیت اخلاقی عاطفی باشیم.

حکیم زاده با تقدیر از خدمات قاسمی مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان قزوین گفت: ایشان دغدعه تربیتی، توان مدیریتی و تعصب فرهنگی بالایی دارند و توانستند کارهای ماندگاری انجام دهند و امیدواریم در مسئولیت جدید هم بتوانند تاثیرگذار باشند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: اینکه بازمانده از تحصیل در استان قزوین به حداقل رسیده بسیار ارزشمند و بیانگر مدیریت با برنامه در این استان است.

در پایان این مراسم ضمن تشکر از سالار قاسمی مدیرکل سابق، خیرالله رحمانی به عنوان مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان قزوین معرفی شد.

کد مطلب 4460406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha