پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۲۱

افتخاری دیگر برای قالی قمات؛

متولی فرش قمات از معتبرترین نهاد پژوهشی اروپا دکترای افتخار گرفت

متولی فرش قمات از معتبرترین نهاد پژوهشی اروپا دکترای افتخار گرفت

یزد ـ محمد شکاری دهج، متولی برند فرش دستباف قم و یزد، موفق به دریافت دکترای افتخاری از معتبرترین نهاد پژوهشی اروپا شد.

به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان قالیباف یزد، قالی قمات به عنوان برند قالی دستباف قم و یزد در ادامه کسب افتخارات ملی و بین‌المللی خود همچون نشان نخل طلایی و ... این بار موفق به کسب کد ریجستری معتبر در ۱۱۸ کشور جهان شد.

در نشست بین المللی بنیانگذاران و رهبران تحول اقتصادی و کارآفرینی که در آبان‌ماه ۹۷ به طور همزمان در لندن، دبی و ایران (تهران مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران ) زیر نظر سازمان مطالعات اقتصادی اروپا EIU برگزار شد، دکتر محمد شکاری دهج به عنوان رئیس خانه هنرمندان قالیباف موفق به دریافت تندیس و مدرک دکترای افتخاری مدیریت از معتبرترین نهاد علمی و پژوهشی اروپا EFMD شد.

همچنین دکتر فاطمه عسکری، از دیگر مدیران خانه هنرمندان قالیباف نیز موفق به دریافت تندیس و مدرک دکترای افتخاری مدیریت از معتبرترین نهاد علمی و پژوهشی اروپا EFMD با کد ریجستری و معتبر در ۱۱۸ کشور جهان شد.

شکاری دهج بارها به عنوان کارآفرین نمونه کشور موفق به کسب جوایز متعدد از مسئولان شده و اکنون نیز یکی از کارآفرینان و صادرکنندگان برتر کشور به شمار می‌رود.

این کارآفرین نمونه یزدی با راه اندازی کارگاه‌های قالیبافی در مناطق محروم و روستایی، علاوه بر ایجاد اشتغال برای روستاییان و جلوگیری از مهاجرت آنها، از هنر سرپنجه‌های هنرمند زنان و مردان روستایی بهره گرفته و از این ظرفیت به درستی استفاده کرده و برندی با عنوان قالی قمات را خلق کرده است.

کد خبر 4461464

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha