به گزارش خبرنگار مهر، علی سلگی بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی طی سخنانی اظهار داشت: شهرداری با توجه به نیاز کتابخانه در خصوص تعمیرات و بازسازی و شاداب سازی کتابخانه وارد کار شد و محوطه بیرون کتابخانه، ایزوگام پشت بام و ایجاد فضا های بیشتر در مخزن ، رنگ آمیزی انجام گرفت.
وی از دیگر اقدامات صورت گرفته برای این کتابخانه را جداسازی فضاهای مختلف اعلام کرد و افزود: نخستین بخشی که به کتابخانه اضافه شد بخش کودک و در فضایی به متراژ ۷۰بود که امیدواریم این کتابخانه که در منطقه سرآسیاب واقع شده است با استقبال بیشتری مواجه شود لذا باید بگوییم که تجهیز کتابخانه ملارد به بخش کودکان فرهنگ سازی برای کتابخوانی است.
گفتنی است که در این مراسم مرتضی قربانی، رئیس اداره بهزیستی نیز گفت: درخواست داریم که بخشی در کتابخانه جهت استفاده کم بینایان و نابینایان راه اندازی شود.
در انتها توسط فرماندار شهرستان ملارد از خدمات ارزنده فیروزه یارمحمدی رئیس اداره کتابخانه های شهرستان ملارد به جهت اهتمام ویژه در روستا خصوصا ایده خلاقانه ایشان در خصوص راه اندازی اتوبوس سفیر دانایی و آگاهی در روستاهای شهرستان مخصوصاً اختر آباد، برگزاری فعالیت های گسترده در سطح ادارت، نشست های مدرسه و... تقدیر به عمل آمد.
نظر شما