پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۸

رئیس سازمان آتش‌نشانی سمنان:

وقوع ۸۲ مورد حادثه و حریق در سمنان/ ۶۹ نفر نجات یافتند

وقوع ۸۲ مورد حادثه و حریق در سمنان/ ۶۹ نفر نجات یافتند

سمنان - رئیس سازمان آتش‌نشانی سمنان بابیان اینکه آبان ماه امسال ۸۲ مورد حادثه و حریق در این شهر به وقوع پیوسته است، گفت: در این بازه زمانی ۶۹ نفر مرد و زن امدادرسانی شدند.

سعید اسماعیل پور در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه آتش‌نشانان سمنانی ۸۲ مورد حادثه و حریق را طی آبان ماه گذشته پوشش دادند، ابراز داشت: از این میزان ۲۹ مورد آتش‌سوزی و ۵۳ مورد عملیات امدادرسانی و نجات در این شهرستان به وقوع پیوسته است.

وی بابیان اینکه به چهار مورد حادثه خارج از محدوده شهری نیز امدادرسانی شده است، اضافه کرد: ۹ مورد از آتش‌سوزی‌ها مربوط به منازل مسکونی بود که بیشترین حریق‌ها را به خود اختصاص داده است و کمترین آتش‌سوزی‌ها به مراکز صنعتی، کارگاهی و غیره مربوط می‌شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی سمنان بابیان اینکه ماموران این سازمان طی این ماه ۵۳ مورد حادثه جداگانه را انجام دادند، ابراز داشت: باز کردن درب منزل و خودرو (محبوسی)، گیرکردن حلقه یا انگشتر، تصادف و واژگونی خودرو، آسانسور و گرفتن حیوانات موذی از جمله مواردی که آتش‌نشانی سمنان به آن‌ها رسیدگی کرده است.

اسماعیل پور بابیان اینکه بیشترین آمار حوادث را با ۱۵ مورد مربوط به حبس افراد در اماکن مختلف می‌شود، تصریح کرد: در مجموع طی ماه گذشته ۶۹ نفر طی عملیات‌های امداد و نجات مختلف امدادرسانی شده و نجات یافتند.

وی ضمن بیان اینکه دو هزار و ۱۰۳ مورد تماس طی آبان ماه امسال با سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی سمنان برقرارشده است، اضافه کرد: از این میزان تماس در مجموع ۴۲ ساعت و ۳۵ دقیقه عملیات اطفاء و امداد و نجات انجام شد که سه دقیقه و ۳۹ ثانیه میانگین زمان رسیدن به محل حادثه بوده است.

کد خبر 4468558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha