۲۳ آذر ۱۳۹۷، ۰:۰۲

معاون فرماندهی انتظامی خوزستان:

سارق مسلح در درگیری با پلیس در اهواز کشته شد

سارق مسلح در درگیری با پلیس در اهواز کشته شد

اهواز ـ معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خوزستان از مرگ یک سارق مسلح در درگیری با ماموران پلیس در شهرستان اهواز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی قاسم پور با اعلام این خبر اظهار کرد: عوامل گشت کلانتری ۱۴ اهواز در حین گشت زنی به یک دستگاه پژو پارس سفید با سه نفر سرنشین مشکوک شدند و ماموران برای توقف این خودرو، به آنها دستور ایست دادند. 

سرهنگ قاسم پور ادامه داد: یکی از سرنشینان پژو که سرنشینان آن سارق مسلح بودند با اسلحه کلاشینکف به سمت ماموران تیراندازی کردند که مامورین موضع گرفته و اقدام به تیر اندازی متقابل به سارقان کردند. 

وی افزود: در این درگیری خودروی سارقان از ناحیه لاستیک و بدنه مورد اصابت گلوله قرار گرفت و سارقان مسلح در میدان اول کیان آباد خودروی پژو پارس را رها کرده و متواری شدند. 

سرهنگ قاسم پور تصریح کرد: در این درگیری، یک نفر از سارقان مورد اصابت گلوله قرار گرفت و فوت کرد. در بررسی‌های صورت گرفته نیز مشخص شد که خودور و پلاک سرقتی بودند. 

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خوزستان بیان کرد: در بازرسی از خودروی سارقان، یک خشاب کلاش با ۳۰ فشنگ، یک عدد شوکر برقی و ابزار سرقت کشف شد.

کد مطلب 4484471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha