به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس از ورشو، "میرک توپولانک" نخست وزیرجمهوی چک در پی دیدار خود با "یاروسلاو کاژینسکی" همتای لهستانی خود اضافه کرد: ما موافقیم و هر دو کشور احتمالاً نظر مثبتی به نامه (درخواست) آمریکا دارند و سپس پاسخ مثبتی به این نامه و درخواست آمریکا خواهیم داد.
وی افزود : من فکر می کنم که منافع مشترک ما این است که درباره این طرح مذاکره کنیم. پایگاهها در لهستان و جمهوری چک برای ره گیری موشک هایی طراحی می شوند که از سوی کشورهای دشمن ممکن است پرتاب شود.
آمریکا قرار است سامانه دفاع موشکی خود را در جمهوری چک و لهستان مستقر کند که این خواسته با مخالفت روسیه و اوکراین مواجه شده است.
ایالات متحده هدف از استقرار چنین سیستمی را مقابله با تهدید های موشکی ایران و کره شمالی عنوان کرده اما روسیه و اوکراین بر این باورند که این دو کشور از چنین توانی که بتوانند آمریکا را تهدید کنند برخوردار نیستند و به زعم مقام ها در مسکو این سیستم با هدف کنترل توانایی موشکی روسیه صورت می گیرد.
نظر شما