پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۲:۲۴

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان:

۴۰ بقعه استان سمنان میزبان طرح فجر فاطمی هستند

۴۰ بقعه استان سمنان میزبان طرح فجر فاطمی هستند

سمنان - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان بابیان اینکه ۴۰ بقعه استان میزبان طرح فجر فاطمی هستند، گفت: ۵۵ ویژه‌برنامه در قالب طرح فجر فاطمی در سطح استان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالله واحدی ظهر یکشنبه در نشست خبری تشریح برنامه‌های اوقاف استان سمنان در دهه فجر با اشاره به اجرای برنامه فجر فاطمی در این ایام، تأکید کرد: این طرح از ۱۷ بهمن‌ماه آغاز و تا ۲۱ بهمن‌ماه ادامه دارد و طی این ایام ۵۵ برنامه در سطح استان اجرا می‌شود که ۴۰ بقعه از آن‌ها میزبانی می‌کنند.

وی بابیان اینکه ۳۱ مبلغ برای طرح فجر فاطمی از سوی اوقاف استان سمنان اعزام می‌شوند، افزود: ۱۸ مبلغ از این تعداد غیربومی و اعزامی از قم و مابقی بومی استان سمنان هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان راه‌اندازی خیمه‌های معرفت در بقاع متبرکه استان را یکی از برنامه‌های جانبی طرح فجر فاطمی دانست و تأکید کرد: به مناسبت بزرگداشت ایام فاطمیه، مراسم «فجر فاطمی» در قالب سوگواره «یاس نبوی» در سمنان برگزار می‌شود.

واحدی همچنین از اجرای مراسمی ویژه در شب شهادت حضرت فاطمه(س) در ۴۰ بقعه استان سمنان خبر داد و گفت: همایش سراسر تحت عنوان رهروان یاس نبوی ویژه بانوان در عصر سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) نیز برگزار می‌شود.

وی بخش دیگری از سخنان خود را به موضوع موقوفات در تاریخ انقلاب اسلامی اختصاص داد و بابیان اینکه امروز پنج هزار و ۴۰۰ موقوفه در استان سمنان وجود دارد، بیان کرد: در دوران قبل از انقلاب اسلامی تعداد کل موقوفات استان ۹۲۵ فقره بوده است.

مدیرکل اوقاف استان سمنان گفت: در طول ۴۰ سال انقلاب اسلامی ۱۲۶ مورد شناسایی موقعیت‌های سرمایه‌گذاری در موقوفات صورت گرفته است و همچنین دو هزار و ۹۹۸ موقوفه جدید در دوران حیات بابرکت انقلاب اسلامی در استان ایجادشده است.

واحدی با بیان اینکه اماکن مذهبی، مساجد، حسینیه‌ها، فاطمیه‌ها و مهدیه‌ها نیز در طول تاریخ انقلاب اسلامی از رشد بالایی برخوردار شده‌اند، تصریح کرد: این اماکن مذهبی از ۷۳۶ مورد در سال ۵۵ به یک هزار و ۱۴۲ مورد در سال ۹۷ افزایش یافته است.

کد خبر 4532199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha