پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۲۸

حجت‌الاسلام محمد قمی:

هرچه در انقلاب جلوتر می‌رویم میزان تهاجم بیشتر می‌شود

هرچه در انقلاب جلوتر می‌رویم میزان تهاجم بیشتر می‌شود

حجت الاسلام محمد قمی گفت: هرچه در انقلاب جلوتر می‌رویم؛ میزان تهاجم علیه جبهه حق بیشتر می‌شود در این شرایط نیاز به روش‌های نوین و حرکت در مسیر ولایت بیشتر از پیش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در همایش جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان مازندران با بیان لزوم حضور در بین اعضای فعال فرهنگی مذهبی در سطح کشور، اظهار کرد: حضور در چنین جلساتی را بسیار حائز اهمیت می‌دانم که می‌تواند بسیاری از راهکارها را از دل آن استخراج کرد.

وی افزود: باید به جلوه‌های امروزی برنامه‌های فرهنگی مذهبی توجه کنیم و تنها به جلوه‌های گذشته آن اکتفا نکنیم که مثال آن توجه به برنامه‌های مذهبی مانند ایام فاطمیه است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: هرچه در انقلاب جلوتر می‌رویم و میزان تهاجم علیه جبهه حق بیشتر می‌شود در این شرایط نیاز به روش‌های نوین و استغاثه بیشتر به ائمه (ع) ازجمله حضرت زهرا سلام الله علیها برای ما بیشتر از پیش می‌شود.

حجت‌الاسلام قمی اضافه کرد: به اعتقاد امام راحل ما چارچوب‌ها و مدل غربی را قبول نداریم و مدل ما تاختن به ظالم و کمک به مظلوم است ما دنبال مدل دیگری برای پیشرفت جامعه هستیم و در الگوی خود به نحوه پیوند جریان‌های انقلابی در این زمان بلوغ و پختگی انقلاب بیشتر باید بپردازیم.

وی گفت: برای جزم شدن عزم و باز کردن گره‌های انقلاب فاصله‌ای نداریم و باید از شعارها و جلات فراتر برویم که نیاز به مدل‌های جدیدتر دارد و باید در زمان پختگی انقلاب به آن بپردازیم.

قمی تصریح کرد: قدم اول اعتلاف و نحوه جمع شدن و حرکت مؤثر تر است که باید به آن توجه کنیم البته طرز جنگیدن ما ایراد دارد و باید عوض شود و آن را با الگوی جدید برای پیشرفت انقلاب پیدا خواهیم کرد.

وی افزود: در این مسیر ما خادم هستیم با کمک به مجموعه‌ها و افراد تأ ثیر گذار با نگاه به این که چه باید کرد و چگونه باید جنگید حتماً باید به تبلیغات نوین پرداخته و به سلاح‌های آن مجهز شویم تا به روش و ابزار جدید در این مصاف پیچیده دست پیدا کنیم.

رئیس تبلیغات بیان کرد: پیدایش انقلاب یک معجزه بود و پیشرفت انقلاب نیز خود یک معجزه است که اجتماع همه ما فردای خوبی را رقم خواهد زد و این مسیر را برای راه یافتن باید پیدا کنیم و سپس به مراحل بعدی بپردازیم.

حجت‌الاسلام قمی در پایان گفت: امید است که در این مسیر مصمم‌تر پیش خواهیم رفت و به نتایج مطلوبی دست خواهیم یافت.

کد خبر 4536756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha