به گزارش خبرنگار مهر، ایوب درویشی عصر سه شنبه در نشست کارگروه اشتغال استان به نشست مشترک استانداران در وزارت کشور اشاره کرد و گفت: در این نشست مقرر شده است که ایرادهایی که در استان ها بر آئین نامه تسهیلات روستایی و عشایری ایجاد شده برطرف شود.
وی بر لزوم انعطاف در بحث رسته ها تاکید کرد و افزود: در این جلسه تاکید شد که اولویت را باید به طرح هایی داد که پیشرفت بیشتری دارند و زود به بهره برداری می رسند.
درویشی درادامه به بحث کمیته نظارت استان ها دراین تسهیلات اشاره کرد و عنوان کرد: بایست ضمن اینکه نظارت را بر این تسهیلات دقیق تر اعمال نمود، دربحث کارورزی و مهارت اموزی در محیط کارنیز بصورت جدی ورود کرد.
وی با اشاره به این مطلب که طرح ها و پروژه های نهادهای حمایتی بایست از کانال دولت بگذرند بر توانمندسازی گروه های هدف در کنار اعطای تسهیلات تاکید کرد.
نظر شما