پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اسفند ۱۳۹۷، ۱۲:۱۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

غلظت ذرات معلق در هوای زاهدان به ۲۵ برابر حد مجاز رسید

غلظت ذرات معلق در هوای زاهدان به ۲۵ برابر حد مجاز رسید

زاهدان - رئیس گروه پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد با سرعت ۹۰ کیلومتر بر ساعت میزان غلظت ذرات معلق در هوای زاهدان را به بیش از ۲۵ برابر حد مجاز رساند.

علی ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته حداکثر سرعت وزش باد همراه با گرد و خاک در زاهدان به ۹۰ کیلومتر بر ساعت رسید که موجب شد غلظت ذرات معلق در هوای شهر زاهدان به ۳۸۱۷ میکروگرم بر متر مکعب برسد.

وی افزود: با توجه به اینکه حد مجاز ذرات معلق در هوا ۱۵۰ میکروگرم بر متر مکعب است این میزان از ذرات معلق در هوا نشان دهنده این است که طی این مدت میزان غلظت ذرات معلق در هوای شهر زاهدان به بیش از ۲۵ برابر حد مجاز رسیده است.

رئیس گروه پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه وزش باد در نواحی مرکزی و جنوبی استان امشب فروکش می‌کند، ادامه داد: این شرایط علاوه بر کاهش کیفیت هوا موجب کاهش دید افقی در محدوده فرودگاه زاهدان به ۵۰۰ متر شد.

وی همچنین با اشاره به خروج سامانه بارشی از استان سیستان و بلوچستان گفت: از عصر روز گذشته تاکنون بیشترین میزان بارندگی مربوط به روستای «ترشاب» شهرستان خاش به میزان ۴۰ میلیمتر بوده است.

کد خبر 4571224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha