۹ فروردین ۱۳۹۸، ۰:۵۷

سفر رئیس‌جمهور به خوزستان بدون حضور رسانه‌ها خواهد بود

سفر رئیس‌جمهور به خوزستان بدون حضور رسانه‌ها خواهد بود

اهواز ـ رئیس جمهور درحالی قرار است صبح جمعه برای بررسی وضعیت سیل خوزستان به این استان سفر کند که رسانه‌ها امکان پوشش این سفر را ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، «حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران در حالی صبح امروز قرار است به استان خوزستان سفر کند و از آخرین تمهیدات اندیشیده شده برای مهار سیل در این استان مطلع شود که رسانه‌ها به رغم اعلام اسامی خبرنگاران و عکاسان خود به استانداری خوزستان از پوشش رسانه‌ای این سفر و جلسات رئیس‌جمهور منع شده اند.

روابط عمومی استانداری خوزستان در این خصوص با تأکید بر اینکه خبرنگاران اجازه حضور در سفر رئیس‌جمهور را ندارند، اعلام کرد: این موضوع طبق پروتکل دفتر ریاست جمهوری است و تنها به خبرگزاری جمهوری اسلامی مجوز حضور در بازدید و جلسات داده می‌شود.

البته به غیر از صدا و سیما، یکی از رسانه‌های بسیار نزدیک به دولت نیز برخلاف اعلام روابط عمومی استانداری خوزستان، مجوز همراهی رئیس جمهور در این سفر را کسب کرده است.

اگر رسانه‌ها را نمایندگان افکار عمومی به حساب آوردیم به نظر می‌رسد دولت از مواجه رو در رو با افکار عمومی واهمه دارد و ترجیح می‌دهد همه چیز به صورت روتوش شده در اختیار مردم قرار بگیرد.

کد مطلب 4577617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ع.اصفهانی IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
      0 0
      دولت تدبیر ! و امید؟ را به حق باید نامردمی ترین دولتهای بعد از انقلاب نامید. شاید هم متخصصین انتخابات مهندسی شده قصد دارند نتایج سفر ژنرال های فرسوده و ناکارآمد را تبدیل به سفری انقلابی و پربارنمایند