پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۵۷

استاندار فارس:

استان فارس آماده جذب و حمایت از سرمایه گذاران اتریشی است

استان فارس آماده جذب و حمایت از سرمایه گذاران اتریشی است

شیراز - استاندار فارس گفت: حمایت خود را از سرمایه گذاران و شرکت های اتریشی که قصد فعالیت اقتصادی در استان را داشته باشند اعلام می کنم.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، عنایت الله رحیمی در دیدار با استفان شولتز، سفیر کشور اتریش در جمهوری اسلامی ایران، بر استقبال از گسترش روابط ایران و اتریش تاکید کرد و افزود: انتظار همه مردم فرهیخته دنیا این است که هر کشوری با توجه به داشته‌های فرهنگی و تاریخی خود از استقلال رأی برخوردار باشد و بتواند در مجامع بین المللی به عنوان صاحب نظر و صاحب رأی ظاهر شود و اتریش نیز با حفظ این استقلال بر اساس آرا و دیدگاه‌های مردم این کشور مستقلاً به ادامه ارتباط حسنه با ایران پرداخته است.

وی با تاکید بر اینکه مردم ایران از نظر اعتقادی و فرهنگی صلح طلب و مسالمت جو هستند، عنوان کرد: تاریخ گواهی می‌دهد که ایران همواره به عنوان کشوری مؤثر در زمینه پیوند روابط و افزایش امنیت و صلح در جهان مطرح بوده به رغم اینکه کشورهای قدرتمند تمایلی به ایفای این نقش را از سوی جمهوری اسلامی ایران ندارند.

رحیمی همچنین یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران هموراه به تعهدات بین المللی خود پایبند بوده است.

وی با اشاره به اینکه زمینه‌های متعددی و متنوعی در استان فارس وجود دارد که زمینه توسعه روابط اتریش با این استان را فراهم می‌کند، ساخت و سازهای شهری، نفت، گاز، گردشگری و توسعه بهداشت و درمان، معادن و کشاورزی را گوشه‌ای از این فرصت‌های مناسب و سود آور در استان فارس برشمرد.

استاندار فارس با اشاره به مشارکت اتریش در احداث دو پروژه تصفیه خانه شیراز و بیمارستان تأمین اجتماعی، این مشارکت را مقدمه‌ای برای توسعه هر چه بیشتر روابط این کشور با استان فارس دانست و گفت: مدیریت ارشد استان فارس حمایت خود از سرمایه گذاران و شرکت‌های اتریشی که قصد فعالیت اقتصادی در استان را داشته باشند اعلام می‌کند.

وی بر لزوم فراهم شدن مقدمات در جهت توسعه روابط اقتصادی و فرهنگی اتریش با استان فارس تاکید کرد و افزود: برقراری مجدد پروازها بین شیراز و اتریش یکی از این مقدمات است که باید به آن پرداخته شود.

استاندار فارس خاطرنشان کرد: بی تردید روابط مردم دو کشور ایران و اتریش روابطی مستمر و استوار است که دولت‌ها می‌توانند بستر تقویت این روابط را فراهم کنند.

مدیریت بحران در سیل شیراز بی نظیر بود

در این دیدار همچنین استفان شولتز، سفیر اتریش در جمهوری اسلامی ایران نیز از تمایل کشورش برای تقویت روابط دو جانبه با استان فارس سخن گفت. وی ضمن تاکید بر وجود ظرفیت‌های متعدد همکاری اتریش و استان فارس مشارکت در احداث تصفیه خانه بزرگ شیراز و همچنین بیمارستان نسل پنجم تأمین اجتماعی در استان فارس را نمونه‌ای از این ظرفیت‌ها برشمرد.

سفیر اتریش در ایران بر تقویت مناسبات فرهنگی اتریش و استان فارس نیز تاکید کرد و از اجرای برنامه‌های فرهنگی مشترک در آینده خبر داد.

وی همچنین ضمن ابراز همدردی با مردم استان فارس در واقعه سیل اخیر امداد رسانی و بازسازی پس از سیل در شیراز را بی نظیر توصیف کرد و نشان دهنده قدرت مدیریت ارشداستان در مدیریت بحران دانست.

کد خبر 4608649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha