پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۵۱

رئیس مجمع نمایندگان استان سمنان:

تفاوت قیمت دلیل رغبت مردم به خرید خارج از استان سمنان است

تفاوت قیمت دلیل رغبت مردم به خرید خارج از استان سمنان است

سمنان - رئیس مجمع نمایندگان استان سمنان بابیان اینکه برخی کالاها گران‌تر از تهران در استان به فروش می‌رسد، گفت: تفاوت قیمت دلیل رغبت مردم به خرید خارج از استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد همتی پیش از ظهر شنبه در چهل و هفتمین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به میزبانی اتاق بازرگانی سمنان بابیان اینکه تفاوت قیمت دلیل عدم رغبت مردم استان سمنان به خرید خارج از این خطه است، ابراز داشت: برخی کالاها گران‌تر از تهران در استان به فروش می‌رسد لذا می‌بایست در تداوم این رویه تصمیمات مناسب‌تری اتخاذ شود.

وی ضمن بیان اینکه مسئولان می‌بایست پیرامون افزایش قیمت برخی کالاها در سمنان راهکارهای کارشناسی ارائه دهند، افزود: برای دست‌یابی به رونق تولید و تحقق شعار سال باید از کالاهایی که در استان سمنان تولید می‌شود حمایت کرد که یکی از آن‌ها نظارت و بازرسی بر عملکرد این واحدها است.

رئیس مجمع نمایندگان استان سمنان بابیان اینکه صادرات ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیون دلاری استان می‌بایست افزایش یابد، ابراز داشت: برای مقابله با تحریم‌های ظالمانه می‌بایست تنها به ظرفیت درون و نیروی داخل اتکا کرد تا با بهره‌گیری از آن بتوان صادرات محصولات استان را رونق تازه بخشید.

همتی بابیان اینکه سخنرانی‌های جهت‌دار برخی افراد باعث دامن زدن به مشکلات شده و در چهار چوب قوانین نیست، تصریح کرد: اتاق بازرگانی می‌بایست نسبت به این اظهار نظرات و سخنرانی‌ها که موجبات تنش در بازار را فراهم می‌کند حساسیت نشان داده و واکنش مناسب داشته باشند.

وی افزود: اقدام اخیر شورای امنیت ملی در برابر بد عهدی اروپا و آمریکا بسیار شایان تقدیر است زیرا همان طور که می‌دانیم غربی‌ها هیچ‌گاه خیرخواه ما نبوده و به دنبال منافع خودشان هستند لذا این واکنش کمترین کاری بود که می‌شد صورت گیرد اما در مقابل ایران نیز می‌بایست در صورت عدم انجام تعهدات واکنش‌های شدیدتری را بروز دهد.

کد خبر 4613638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha