۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۰۹

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری سنندج:

پروانه رنگین بانو مهمان محلات سنندج/تبعات بهداشتی برای مردم ندارد

پروانه رنگین بانو مهمان محلات سنندج/تبعات بهداشتی برای مردم ندارد

سنندج - رئیس سازمان سیما، منظر وفضای سبزی شهری شهرداری سنندج گفت: پروانه رنگین بانو حشره‌ای است که در مراتع اطراف سنندج مشاهد شده و هیچ گونه تبعات بهداشتی برای شهروندان ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، شرمین شریفی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بعدازظهر دیروز تصاویری از حمله کرم‌های پروانه‌ای به برخی محلات مسکونی در شهرک اندیشه و شهرک ساحلی در شبکه‌های مجازی پخش شد، اظهار داشت: با توجه به تماس برخی از ساکنین در خصوص بررسی موضوع به همراه کارشناسان حشره شناسی دانشگاه کردستان از یکی از محلات شهرک اندیشه بازدید بعمل آمد و مشخص شد که متأسفانه حجم عظیمی از کرم‌های پروانه‌ای به این شهرک هجوم آورده بودند.

وی با اشاره به اینکه پس از بررسی موضوع و اعلام کارشناسان حشره شناسی مشخص شد که نام این حشره پروانه رنگین بانو است، افزود: این حشره در حال حاضر در مرحله لاروی ویا کرمینگی است و از علف‌های هرز اطراف شهر تغذیه می‌کند.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبزی شهری شهرداری سنندج با بیان اینکه این حشره هیچ‌گونه تبعاتی بهداشتی برای شهروندان نخواهد داشت، ادامه داد: در روزهای آتی این کرم‌ها به پروانه‌های بسیار زیبا که به رنگین بانو شهره است تبدیل می‌شود.

شریفی بیان کرد: این سازمان در صدد است با بهره‌گیری از سموم ایمن اقدام به کنترل جمعیت آنها نموده و سم مورد استفاده هم کمترین مخاطره را برای شهروندان در بر خواهد داشت.

کد خبر 4622480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha