پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۵

فرماندار بردسیر:

سیزدهمین جشنواره گل محمدی لاله زار برگزار می شود

سیزدهمین جشنواره گل محمدی لاله زار برگزار می شود

کرمان - فرماندار بردسیر از برگزاری سیزدهمین جشنواره گل محمدی لاله زار خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجیدنجف‌پور پیش از ظهر شنبه در خصوص برگزاری سیزدهمین جشنواره گل محمدی لاله زار در جمع خبرنگاران در دفتر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی شمال استان کرمان بیان داشت: شهرستان بردسیر به دلیل اقلیم و شرایط خاص آب و هوایی برای کشت گل محمدی بسیار مناسب است.

وی افزود: در سال جاری با توجه به ارزآوری محصول صادراتی گل محمدی، طی برنامه‌ای که پیش بینی شده مقرر شد که ۲۰ درصد گل محمدی بردسیر به صورت غنچه برداشت شود.

فرماندار بردسیر گفت: منطقه بردسیر به دلیل شرایط خاص اقلیمی به ویژه در زمینه کشت گل محمدی، از موقعیت ویژه‌ای برخودار است؛ همچنین این منطقه در ارتفاع سه هزار متری از سطح دریا واقع است که بام ایران محسوب می‌شود.

نجف‌پور افزود: سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های منطقه بردسیر زیر کشت گل محمدی هستند و متوسط برداشت از هر هکتار ۲.۵ تن است.

فرماندار بردسیر یادآور شد: امسال پیش‌بینی می‌شود که هفت هزار تن گل محمدی از اراضی زیر کشت محصول در بردسیر برداشت شود در شرایطی که ما تا پنج تن گل محمدی را در هر هکتار داشته‌ایم.

وی هدف از برگزاری جشنواره را تقویت گردشگری بردسیر عنوان کرد و گفت: با برگزاری جشنواره گل محمدی امیدواریم بتوانیم در معیشت مردم اثرگذار باشیم.

نجف‌پور افزود: جشنواره گل محمدی امسال در روزهای ۲۹ (جشنواره محلی)، ۳۰ (افتتاح رسمی) و ۳۱ خردادماه سال جاری اختتامیه برگزار می‌شود.

وی گفت: در این جشنواره شاهد برپایی چادرهای عشایری، ایجاد غرفه‌های متعدد عرضه گیاهان دارویی و تولیدات دامی و گل محمدی خواهیم بود.

نجف‌پور تصریح کرد: در محل برگزاری جشنواره گل محمدی بردسیر کمبود غرفه داریم که در حال رایزنی برای افزایش غرفه‌ها هستیم.

وی افزود: امسال به دنبال این هستیم که در اجرای برنامه‌های جشنواره گل محمدی از هنرمندان و مجریان مطرح استانی استفاده کنیم.

کد خبر 4630653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha