به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی زمانی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سال ۸۴ با حضور تمام مسئولین شهری، وزیر دفاع، وزیر راه و شهرسازی، وزیر کشور و فرماندهی کل ارتش و مسئولین شهری تفاهم نامه ای در خصوص خروج پادگان ۰۴ بیرجند از محدوده شهر امضا و آغاز شد.
وی با بیان اینکه طی دو سال اخیر به واسطه اقدامات برخی از افراد ناآگاه مواردی مبنی بر عدم فروش اراضی پادگان ها مطرح و باعث تشویش اذهان عمومی و سوء ظن مردم به ارتش جمهوری اسلامی ایران شده است، افزود: ارتش یک سازمان نظامی و رسمی است و اگر مطلب کذبی در حوزه آن مطرح شود پیگرد قانونی خواهد داشت.
فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی ادامه داد: طی تفاهم نامه سال ۸۴ کل اراضی واقع در شمال خیابان ارتش بیرجند با مساحت حدود یک هزار و ۳۰ هکتار با مبلغ هر متر مربع ۶۶ هزار تومان داخل محدوده و حدود متری پنج هزار و ۵۰۰ تومان خارج از محدوده در اختیار مسکن و شهرسازی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه طبق بند دوم تفاهم نامه اراضی محدوده شهری که در مورد استفاده نیروهای مسلح و وزارت دفاع باشد به قیمت دو برابر در اختیار آن ها باقی خواهد ماند، گفت: بر این اساس ۱۳ قطعه معادل ۲۱.۲ هکتار در سطح شهر بیرجند از خیابان شهید ناصری تا میدان ابوذر که شامل خانه های سازمانی، مهمانسرا، بیمارستان، تالار و کانون بازنشستگان با متراژ دقیق را مجدد به مبلغ حدود ۲۵ میلیارد و ۴۱۹ میلیون تومان از دولت خریداری کردیم.
زمانی با بیان اینکه طبق تفاهم نامه مبلغ خرید اراضی از ارتش باید طی فرصت سه ساله پرداخت می شد که متاسفانه هفت سال به طول انجامید و آخرین پرداختی سال ۹۲ بوده است، عنوان کرد:به دلیل پرداخت دیرهنگام پول اراضی واگذار شده در ساخت پادگان جدید ارتش با مشکل مواجه شدیم.
وی گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران خواستار این است که اسناد اراضی هرچه سریع تر جابجا شود.
وی با اشاره به اینکه ارتش سازمانی تحت امر فرماندهی کل قوا است لذا در بازی های سیاسی قرار نمی گیرد و به خود اجازه ذره ای تخلف را نمی دهد، بیان کرد: تا کنون در داخل و خارج محدوده هیچ تخلفی از سوی ارتش انجام نشده است.
فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی با بیان اینکه سخنان کذب افرادی مقرض که می خواهند بهره برداری سیاسی داشته باشند و آب به آسیاب دشمن بریزند موجب تضعیف ارتش جمهوری اسلامی می شود، اظهار داشت: ارتش باعث خیر و برکت استان خراسان جنوبی بوده و اگر موارد غیرواقعی بیان شود قانونا پیگیری خواهد شد.
نظر شما