پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۵۲

رییس سازمان ثبت اسناد مطرح کرد؛

آغاز مرحله اختبار پذیرفته شدگان آزمون سردفتری

آغاز مرحله اختبار پذیرفته شدگان آزمون سردفتری

رییس سازمان ثبت اسناد از آغاز مرحله اختبار پذیرفته شدگان آزمون سردفتری خبر داد و گفت: طرح کاداستر، کار ملی و مهمی است.

به گزارش خبرنگار مهر ذبیح‌الله خدائیان امروز  در حاشیه مراسم تکریم و معارفه روسای جدید و پیشین دادگستری استان تهران درباره آزمون سردفتری سال 1397 گفت:بر اساس نتایج اعلامی، در حال اختبار شفاهی پذیرفته‌شدگان هستیم و هیئتی را به مشهد فرستادیم که افراد شرق کشور را اختبار کنند.

وی افزود: در بقیه استانها هم انجام خواهد شد و امیدواریم هر چه زودتر تمام شود و ما ابلاغ‌شان را صادر کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت ثبتی و کاداستری منطقه باستی‌هیلز و ویلاهای بنا شده  در آن گفت:طرح کاداستر، کار ملی و مهمی است که نیاز به تلاش بیشتر همکاران ما و سایر دستگاه‌ها دارد از جمله سازمان منابع طبیعی، امور اراضی، وزارت مسکن و شهرسازی و همه اداراتی که به نوعی در طرح کاداستر سهیم هستند؛ اگر همه همکاری کنند و دولت و مجلس در اختصاص بودجه لازمی که قانون پیش‌بینی کرده همکاری کنند، به نتیجه خواهیم رسید.

خدائیان درباره وضعیت ثبتی ویلاهای باستی‌هیلز گفت: آن مواردی که منابع طبیعی به ما نقشه داده، سعی کرده‌ایم جانمایی کنیم و حفاظت از آنها به عهده خودشان است و قطعا ما برای آنهایی که ویلا ساخته‌اند سندی صادر نکرده‌ایم، اما برای منابع طبیعی این کار را انجام داده‌ایم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص شکایت سازمان بازرسی در رابطه با آزمون سردفتری و احتمال ابطال نتایج این آزمون گفت:از نظر ما آزمون در صحت و سلامت برگزار شده و الان هم در مرحله‌ی اختبار پذیرفته شدگان مرحله اول هستیم

کد خبر 4687661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • US ۱۸:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۷
      1 0
      خانم محمدی خدا سلامتی و عاقبت بخیری بهتون بده که این موضوع را پیگیری کردید. دل ما را شاد کردی. خدا دلت را شاد کنه