پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۰

دانش آموزان استان قزوین در عزای حضرت قاسم(ع) به سوگ نشستند

دانش آموزان استان قزوین در عزای حضرت قاسم(ع) به سوگ نشستند

قزوین- دانش آموزان استان قزوین با حضور در امامزاده‌ها و حسینیه ها و مساجد با شرکت در مراسم «احلی من العسل» در عزای حسینی به سوگ نشستند.

به گزارش خبرنگار مهر، در هفتمین روز ماه محرم نوجوانان و جوانان و دانش آموزان استان قزوین در روز شهادت حضرت قاسم فرزند امام حسن مجتبی (ع) با حضور در مساجد، تکایا، امامزاده‌ها، اماکن مقدس با راه انداختن دسته‌های عزاداری در سوگ فرزند امام حسن مجتبی (ع) سوگواری کردند.

این مراسم در راستای ترویج فرهنگ عاشورایی همه ساله به صورت سراسری با حضور دانش آموزان در مساجد برگزار می‌شود.

دانش آموزان استان قزوین امروز شنبه با حضور در مسجد امام خمینی قزوین با مداحی و عزاداری در سوگ سالار شهیدان و فرزند امام حسن مجتبی (ع) حضرت قاسم (ع) بر سر و سینه زدند.

سوگواره سراسری «احلی من العسل» همزمان با هفتم محرم در میعادگاه‌های سراسر کشور در ۳۲ استان و ۷۵۰ منطقه آموزش و پرورش برگزار شده است.

دانش آموزان در این سوگواره سراسری به صورت همزمان در سراسر کشور به سینه زنی و عزاداری می‌پردازند و یاد و خاطره شهدای گرانقدر کربلای حسینی را گرامی می‌دارند همچنین با آرمان‌های ارزشمند نوجوان شهید کربلا حضرت قاسم بن الحسن (ع) تجدید بیعت می‌کنند و با شناخت ولایت و تاسی از مقام شامخ شهدا ولایت را پاس می‌دارند و خودشان را سربازان صدیقی برای کشور و اسلام عزیز می‌دانند.

این مراسم در شهرها و مناطق مختلف استان قزوین هم برگزار شد.

کد خبر 4713383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha