پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷

مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل خبر داد:

ارائه روزانه خدمات موکب‌های اربعین حسینی به ۲۲ هزار نفر در اردبیل

ارائه روزانه خدمات موکب‌های اربعین حسینی به ۲۲ هزار نفر در اردبیل

اردبیل - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: به صورت روزانه موکب‌های اربعین حسینی در نقاط مختلف استان اردبیل به ۲۲ هزار نفر ارائه خدمات می‌کنند.

حجت‌الاسلام مهدی ستوده در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: به منظور ارائه خدمات مطلوب به زائران اربعین حسینی و انجام امور فرهنگی در نقاط مختلف استان اردبیل به ویژه در پایانه مرزی بیله سوار موکب‌های مورد نیاز پیش بینی شده است.

به گفته وی موکب‌های استقرار یافته به صورت روزانه به ۲۲ هزار نفر ارائه خدمات کرده و در تلاش هستیم تا میزبانی شایسته‌ای از زائران اتباع خارجی که از طریق پایانه مرزی بیله‌سوار قصد عزیمت به کربلای معلا را دارند، ارائه کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ادامه داد: به منظور ارائه مشاوره و پاسخگویی به سوالات زائران ۷۰ مبلغ نیز توسط اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل پیش بینی شده که در موکب‌ها و مسیر پیاده روی ارائه خدمات می‌کنند.

ستوده ادامه داد: با تشکیل به موقع ستاد اربعین حسینی پیش بینی‌های لازم برای ارائه بسته‌های فرهنگی در موکب‌ها انجام پذیرفته و خوشبختانه با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط تاکنون مشکل خاصی در ارائه خدمات به زائران دیده نشده است.

وی از حضور ۴۰ روحانی آقا و ۳۰ مبلغ خانم برای ارتقای سطح دینی و فرهنگی زائران در طرح اربعین حسینی خبر داد و یادآور شد: ۴ روحانی نیز در موکب‌های تعبیه شده استان اردبیل در مسیر راهپیمایی اربعین مستقر هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به فضیلت‌های سفر اربعین حسینی و خدمت رسانی به زائران ابا عبدالله الحسین (ع) اشاره کرد و افزود: این همایش بزرگ نشانگر ارتباط ناگسستنی مردم با اهل بیت (ع) و تقویت وحدت مسلمانان با وجود هجمه‌های گسترده استکبار است.

ستوده ادامه داد: حضور در راهپیمایی اربعین حسینی ارتباط عمیق مردم با ولایت را جلوه گر ساخته و شکوه اسلام را در معرض دید جهانیان نشان می‌دهد.

کد خبر 4745130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha