پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آبان ۱۳۹۸، ۹:۴۹

طی یک عملیات شبانه پلیسی؛

زن و شوهر خرده فروش ماموران را به فروشنده اصلی رساندند

زن و شوهر خرده فروش ماموران را به فروشنده اصلی رساندند

طی یک عملیات شبانه ماموران توانستند دو خرده فروش مواد مخدر (یک زن و شوهر) را شناسایی و به وسیله آنها یک فروشنده اصلی را دستگیر کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته عوامل کلانتری‌های ۱۰۶ و ۱۲۸ تهران نو در گشت زنی شبانه در محله پیروزی به یک زن و شوهر مشکوک می شوند، که بعد از سوال و جواب و گشتن وسایل همراهشان از این زوج مقداری تریاک بسته بندی شده کشف می شود.

به محض اینکه تریاک‌ها از این زن و شوهر کشف شد، در بازجویی های اولیه اعتراف می کنند که موادها را از فردی به نام «ح» تحویل گرفته و قصد تحویل به فرد دیگری را داشته اند و آنها تنها واسطه هستند و حاضرند مخفیگاه فروشنده اصلی را لو بدهند.

بعد از شناسایی مخفیگاه «ح» ماموران توانستند طی یک عملیات پیچیده پلیسی و با دستور مقام قضایی وارد محل اختفای این فرد که از متهمان سابقه دار هم بوده است، شوند و او را دستگیر کنند.

سرهنگ اردشیر نادری سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت در توضیح این عملیات در جمع خبرنگاران حاضر در صحنه اظهار کرد: در اجرای طرح «محله‌ور» عوامل تیم کلانتری ۱۰۶ و ۱۲۸ تهران نو در راستای پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز دو نفر از خرده فروشان موادمخدر محله صفا (خیابان شهرستانی) را شناسایی و دستگیر کردن که در بازجویی های اولیه مقادیری موادمخدر از این دو متهم کشف شد.

وی افزود: با توجه به پیجویی های نیروی انتظامی فروشنده اصلی آنها در محله پیروزی شناسایی و با اخذ دستور مقام قضایی تیم های کلانتری ۱۰۶ و ۱۲۸ جهت دستگیری به محل مراجعه کردند و شخصی به اسم «ح.ک» که یکی از فروشندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر بود شناسایی و وارد مخفیگاهش شدند.

سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: از مخفیگاه این متهم تعداد بسیاری اموال مسروقه، ۴۴۰ گرم انواع مواد مخدر شامل تریاک، هروئین و شیشه، کتب نفیس تاریخی و خطی کشف و ضبط شد.

نادری افزود: شیوه فعالیت این فروشنده مواد مخدر به این صورت بوده که اموال مسروقه را از معتادین گرفته و در ازای آن مواد مخدر به معتادان که بعضا سارق هم بوده اند تحویل می‌داده است.

وی در پایان گفت: این متهم سابقه دار به همراه اموال کشف شده از مخفیگاهش به مرجع قضایی جهت تشکیل پرونده و بازجویی های بیشتر تحویل داده شد.

کد خبر 4762947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha