۱۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۱

معاون وزیر نیرو:

کاهش۳۸۰۰مگاوات مصرف انرژی در کشور/تلفات انرژی الکتریکی ۹ درصد است

کاهش۳۸۰۰مگاوات مصرف انرژی در کشور/تلفات انرژی الکتریکی ۹ درصد است

بیرجند- معاون وزیر نیرو گفت: رشد مصرف پیک سالانه در سال جاری نسبت به سال گذشته به یک درصد رسیده که کاهش سه هزار و ۸۰۰ مگاوات مصرف را نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایون حائری پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی بیان کرد: خراسان جنوبی در زمینه مدت زمان خاموشی در سال جزو استان های مطلوب است.

وی با اشاره به تلفات انرژی الکتریکی در خراسان جنوبی بیان کرد: تلفات توزیع در کل کشور ۹ درصد و در خراسان جنوبی هفت درصد است.

حائری با بیان‌اینکه تا قبل از دو سال پیش رشد مصرف پیک سالانه ۵.۲ درصد بوده است، گفت: این‌روند در سال جاری نسبت به سال گذشته به یک درصد رسیده که نشان می دهد سه هزار و ۸۰۰ مگاوات صرفه جویی شده است. 

معاون برق و انرژی وزارت نیرو با بیان اینکه در دنیا جزو چهار سازنده تولید نیروگاه هستیم، اظهار کرد: در حال حاضر ۸۲ مگاوات ظرفیت نصب شده کشور بوده که باید ظرفیت های اضافه را تبدیل به فرآیند کار و ارزش افزوده کنیم.

وی با بیان اینکه مرحله سوم پروژه ملی مدیریت مصرف شروع شده است، گفت: استان پهناوری مانند خراسان جنوبی نیازمند ظرفیت سازی است و باید تامین برق رسانی مناسبی داشته باشیم.

حائری با بیان اینکه برق مورد نیاز در هر نقطه از خراسان جنوبی را تامین می کنیم، تاکید کرد: در راستای ایجاد زمینه ای برای جذب سرمایه گذار و رشد صنایع در این استان تلاش می کنیم.

کد خبر 4789500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha