پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت تاکید کرد

ضرورت برنامه‌ریزی مدون برای تسهیل در فرآیند درمانی حجاج

ضرورت برنامه‌ریزی مدون برای تسهیل در فرآیند درمانی حجاج

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: باید تلاش کرد تا پیش از نزدیک شدن به موسم حج با برگزاری نشست ها فرآیند درمانی حجاج تسهیل یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال الدین الوانی در نشست هم اندیشی با کارکنان مرکز پزشکی حج و زیارت با تقدیر از خدمات کارکنان در ارائه خدمات به زائران بیت‌الله الحرام و عتبات عالیات در سال ۹۸، گفت: شاکله اساسی کار در جمعیت هلال احمر داوطلبانه و انسان دوستانه است.

وی برنامه‌ریزی مدون، هماهنگ و منسجم برای تسهیل در فرآیند درمانی حجاج در عملیات بهداشت و درمان حج را یکی از مسائل مهم دانست و افزود: باید تلاش کرد تا پیش از نزدیک شدن به موسم حج با برگزاری نشست ها و جلسات کارشناسی به بررسی نقاط قوت و ضعف سنوات قبل پرداخته و موانع و مشکلات را مرتفع کرد.

 الوانی با تاکید بر اهمیت هم‌افزایی نیروها و بهره‌گیری از تجارب گذشته افزود: این که زائران خانه خدا پس از عزیمت به مکه مکرمه و مدینه منوره هیچ دغدغه‌ای برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی نداشته و فقط به عبادت بپردازند، وظیفه ماست و البته این مهم فقط با تلاش مضاعف و بازنگری در شیوه فعالیت ها میسر می‌شود.

وی با یادآوری ضرورت توجه به بار معنوی این سفر بزرگ در زندگی هر مسلمان، خلوص در نیت و کار تیمی در عملیات حج را بسیار مهم برشمرد و افزود: نیت های خالص و خدایی عوامل تیم درمانی می‌تواند زمینه‌ساز ارائه خدماتی بهتر و بی نقص به زائرین خانه خدا شود.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با تبیین برخی از مهمترین سیاست‌های اصولی عملیات بهداشت و درمان حج به تخصیص زمان برای حل و رفع مشکلات موجود اشاره و تصریح کرد: البته فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی نیز در این زمینه بسیار موثر و کارآمد خواهد بود.

وی به نقش بی بدیل رسانه‌ها در اشاعه و انعکاس فعالیت‌های خداپسندانه کارکنان و داوطلبان مرکز پزشکی حج و زیارت اشاره کرد و افزود: اصحاب قلم و رسانه می‌توانند با انتشار اخبار در جامعه علاوه بر ایجاد فضای شفاف و عاری از هرگونه شائبه به تبلیغ فعالیت‌های داوطلبانه این نهاد خدمتگزار کمک کرده و حتی می توانند در زمینه آموزش نکات و اصول اساسی به زائرین موثر باشند.

الوانی با تاکید بر سرلوحه کار قرار دادن منویات رهبر فرزانه انقلاب در خدمت به ضیوف الرحمان، خاطرنشان کرد: بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری باید تلاش کنیم تا زائران خانه خدا، حجی با کمترین مشکل داشته باشند.

کد خبر 4793007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • صبا IR ۱۹:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
      0 0
      سلام کسی میدونه هزینه عمره امسال چندمیشه ؟؟ یعنی چه مبلغی باید بده اون شخص که بتونه بره. بالای ۲۰ تومن یا زیر ۲۰ تومن؟