پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۱۱

آیت الله علما:

مشکلات سرمایه‌گذاری در کرمانشاه رفع شود

مشکلات سرمایه‌گذاری در کرمانشاه رفع شود

کرمانشاه_ نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: باید با تلاش و برنامه‌ریزی مسئولان مشکلات سرمایه‌گذاری در استان رفع شود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه، آیت الله مصطفی علما در دیدار با مدیر کل و کارکنان اداره کل صمت، اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی عدم سرمایه گذاری در استان، پیچ و خم‌های زیاد اداری و دست اندازهای مختلف در این مسیر است.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری افزود: مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند که نگاه همه ما به توان خودمان باشد، لذا باید از موقعیت‌های خدادادی استان استفاده لازم را ببریم.

وی عنوان کرد: باید با همت مردم و مسئولین انقلابی از نظر صنعت و ایجاد فرصت‌های شغلی در استان ایجاد شود و شایسته نیست شهری چون کرمانشاه با این همه نعمت‌های خدا دادی، از نظر بیکاری وضعیتی این چنینی داشته باشد.

آیت الله علما ادامه داد: باید جوابگوی جوانان و افراد جویای کار باشیم، کرمانشاه امکانات بسیاری دارد و نیاز به همت و تلاش مضاعف دارد.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به توانمندی‌های جوانان استان بیان داشت: جوانان ما توانمندی بالایی دارند، لذا باید از این سرمایه عظیم انسانی استفاده شود.

کد خبر 4845801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha