به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، منابع وابسته به مخالفان سوری اعلام کردند که نیروهای ترکیه طی ساعات گذشته مواضع خود را در حومه تل ابیض در حومه شمالی الرقه تخلیه کرده اند.
بر اساس این گزارش؛ نیروهای ترکیهای از اطراف تل ابیض، شرکراک، باجلیه، خرب رز و کورمازا عقب نشینی کرده اند اما تاکنون علت این عقب نشینی مشخص نشده است.
همزمان فراس شبول کارشناس نظامی و امور راهبردی به اسپوتنیک گفت: ارتش سوریه تاکنون ۹ پست دیده بانی از ۱۲ پست دیده بانی ترکیه در منطقه ادلب، حومه حماه و حلب به محاصره درآورده و بر آن سیطره پیدا کرده است.
این درحالی است که منابع محلی سوری قبلاً اعلام کرده بودند که نیروهای سوریه دموکراتیک، حمله شبه نظامیان وابسته به ترکیه به مناطق جلبه و عبدکوی در حومه تل ابیض در شمال الرقه را دفع کردند.
بر اساس این گزارش؛ ۶ نفر از شبه نظامیان وابسته به آنکارا در جریان درگیریها کشته شدند و نیروهای سوریه دموکراتیک بر سلاح و مهمات آنها دست یافتند.
این در حالی است که بر اثر انفجار خودرو بمبگذاری شده در منطقه صنعتی در عفرین در استان حلب که تحت کنترل ارتش ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آنکارا قرار دارد، دو نفر زخمی شدند.
نظر شما