در مرکز فرهنگی شهر کتاب؛

تبارشناسی نقد ادبی ایدئولوژیک در ایران معاصر بررسی می‌شود

تبارشناسی نقد ادبی ایدئولوژیک در ایران معاصر بررسی می‌شود

کتاب «تبارشناسی نقد ادبی ایدئولوژیک در ایران معاصر از انقلاب مشروطه تا انقلاب ۵۷» ۶ اسفندماه در مرکز فرهنگی شهر کتاب بررسی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، بخش بزرگی از نقد ادبی معاصر ما ایدئولوژیک و ایدئولوژی‌زده است و بسیاری از ناقدان بزرگ معاصر خود ایدئولوگ هستند و نقد آن‌ها نیز مبتنی بر باور فکری‌شان. با این حال ایدئولوژیک بودن نقد ادبی معاصر ایران تاکنون مسأله‌ی محققان و پژوهشگران ما نبوده است. آن‌ها اغلب از کنار این واقعیت به‌راحتی گذشته‌اند یا آن‌طور که باید و شاید در آن غور و تعمق نکرده‌اند.

کتاب «تبارشناسی نقد ادبی ایدئولوژیک در ایران معاصر از انقلاب مشروطه تا انقلاب ۵۷» نوشته عیسی امن‌خانی، درصدد پاسخگویی به چرایی ایدئولوژیک بودن نقد ادبی معاصر است و در پی آن به بررسی ایدئولوژی‌هایی می‌پردازد که معیار منتقدان معاصر در نقد و بررسی مسائل ادبی بوده‌اند.

همچنین ارتباط میان دیدگاه‌های منتقدان معاصر با مؤلفه‌های این ایدئولوژی‌ها را تحلیل و بررسی می‌کند.

نشست نقد و بررسی این اثر، سه‌شنبه ششم اسفندماه از ساعت ۱۶:۳۰ با حضور بهرام پروین‌گنابادی، قدرت‌الله طاهری و عیسی امن‌خانی در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ی سوم برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

کد خبر 4856865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha