پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۱۸

از سوی عمران خان اعلام شد؛

اعلام حمایت پاکستان از توافق صلح آمریکا و طالبان

اعلام حمایت پاکستان از توافق صلح آمریکا و طالبان

نخست وزیر پاکستان در واکنش به توافق صلح طالبان و آمریکا اعلام کرده که اسلام آباد از این توافق حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسیاتایمز، «عمران خان» نخست وزیر پاکستان به امضای توافق صلح طالبان و آمریکا در قطر واکنش نشان داد و در این ارتباط تاکید کرد که کشورش از این توافقنامه صلح حمایت می‌کند.

 عمران خان، همچین اعلام کرده که پاکستان متعهد به ایفای نقش خود در تضمین توافق صلح در راستای استقرار صلح دائمی در افغانستان است.

به گفته نخست وزیر پاکستان، توافق آمریکا و طالبان آغاز یک روند صلح و آشتی برای پایان دادن به چندین دهه جنگ و رنج مردم افغانستان به شمار می‌رود.

نخست وزیر پاکستان در ادامه گفت: یک راه حل سیاسی، هر چقدر هم که پیچیده باشد، تنها مسیر معنادار برای صلح است و اکنون تمامی طرف‌های درگیر باید برای تامین صلح در افغانستان که مردم آن ۴ دهه از خونریزی رنج می‌برند، تلاش کنند.

این اظهارات نخست وزیر پاکستان، تنها ساعتی پس از امضای توافق صلح میان آمریکا و طالبان اعلام شده است.

توافق صلح آمریکا و طالبان امروز در دوحه، پایتخت قطر انجام شد و در مقابل رئیس دفتر سیاسی طالبان نیز امضای این توافق را یک پیروزی و پایان اشغال افغانستان اعلام کرده است.

کد خبر 4866408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha