پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۷:۵۱

رئیس ورزش و جوانان نهاوند خبر داد:

تشدید نظارت‌ها بر تعطیلی اماکن ورزشی نهاوند و برخورد با متخلفین

تشدید نظارت‌ها بر تعطیلی اماکن ورزشی نهاوند و برخورد با متخلفین

نهاوند - رئیس ورزش و جوانان نهاوند از تشدید نظارت‌ها بر تعطیلی اماکن ورزشی و برخورد با متخلفین خبر داد.

مهرداد سعدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برابر دستورالعمل اداره کل ورزش و جوانان استان همدان تمام اماکن ورزشی شهر و روستای شهرستان نهاوند از ۴ تا ۹ اسفندماه تعطیل اعلام شد که بعدازآن نیز با توجه به لزوم پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در استان و شهرستان نهاوند این تعطیلی‌ها تا ۲۰ اسفندماه تمدید شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر با توجه به حساسیت فرماندار شهرستان و تأکیدات صورت گرفته از تمامی اماکن ورزشی دولتی و خصوصی شهرستان نهاوند یک مرتبه بازدید صورت گرفته و هیچ‌یک از اماکن ورزشی هیچ‌گونه فعالیتی نداشته و تعطیل هستند.

رئیس ورزش و جوانان نهاوند بابیان اینکه تعطیلی باشگاه‌ها همچون سایر مکان‌های ورزشی بر اساس دستور وزارت ورزش و ستاد نظارت بر سلامت کشور است و همه باید تابع قانون باشند، گفت: در صورت مشاهده هرگونه سرپیچی از دستورالعمل فعلی مبنی بر تعطیلی اماکن ورزشی شهرستان نهاوند تا ۲۰ اسفندماه با متخلفین برخورد خواهد شد.

وی تصریح کرد: هیچ‌یک از باشگاه‌های شهرستان نهاوند در ایام تعطیل حق اجبار مبنی بر حضور مربیان و اخذ شهریه از ورزشکاران را ندارد ضمن اینکه بر اساس اطلاعیه صادره طبق زمان درج‌شده باید تعطیل باشند.

کد خبر 4866819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha