۱۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۵:۰۸

یک مقام مسئول خبر داد:

ساخت ربات بازرس تونل انرژی تا شهریور سال آینده

ساخت ربات بازرس تونل انرژی تا شهریور سال آینده

مدیر دفتر تحقیقات و استانداردهای برق منطقه‌ای تهران، گفت: ساخت ربات بازرسی تونل انرژی به صورت ریلی و زمینی در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور سال آینده به بهره برداری برسد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، محمدرضا کلباسی، گفت: از میان ۴۲ اولویت تحقیقاتی شرکت برق منطقه‌ای تهران، ۶ مورد عملیاتی شده که از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین آنها می‌توان به ساخت دو ربات برای بازرسی تونل به صورت ریلی و زمینی اشاره کرد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریورماه سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به تعداد بالای دریافت پیشنهاد همکاری از سوی دانشگاه‌ها اظهار داشت: طی سال جاری برای اجرای پروژه ربات شستشوی مقره، ۱۶ پیشنهاد همکاری از دانشگاه‌هایی چون شریف، علم و صنعت، خواجه نصیرالدین طوسی، تهران و برخی شرکت‌های دانش‌بنیان به برق منطقه‌ای تهران رسید که این امر در راستای تقویت ارتباط و تعامل بیشتر صنعت برق با دانشگاه است.

کد خبر 4868044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha